Kbraackz yas37 Demekki aslında siz vermişsiniz bebek almış ki bebeğin, eşinin, suyunun vs bir ağırlığı olduğu düşünülürse, zaten bebek kilo alıyorsa gerisi hiç problem değil dedi doktorum bana bende sizin gibiydim 37+1 deyiz 2.7kg aldım bende toplamda
Duygu0621 Dlkakz bende 28+5 haftalığım aynı dediğin gibi yemek yiyorum ama aç kalkıyorum sanki 🤭 9 kilo almışım
Kbraackz Dlkakz 37+1 olduk bizde 2.7kg aldım bende, gramla kilo aldığım için küsüratınıda belirtiyorum☺️ Bu son ay benimde bir iştahım açıldı mide yanmasıymış, hazımsızlıkmış hiç düşünmeden sadece yemek istediğim şeye odaklanıyorum 😋
ayse-huseyin16 19 haftalık olduk bugün ☺️ İlk üç aylık dönemde 4 kilo vermiştim şu an 3 kilo geri aldım 🤣 umarım çok fazla almam 🥲
Kbraackz ayse-huseyin16 İlk aylar günde 3 öğün kusarak geçti, sonra onun bıraktığı etki ile ne çok aşırı dolu dolu tabaklar yemek yiyebildim ne de midem yanacak aman kusacağım diye canım bir şey istedi. Çok düzenli besleniyorum aslında ama öğünlerim dolu dolu değildi. Sanırım o sıra hem midem küçüldü hemde ben kilo kaybı yaşadım o kısmı bebikto doldurdu ama bir sorun yok şükür olsun ki ☺️
Kbraackz Aleeyy Sanırım kişiden kişiye değişiyor arkadaşımda 18 haftalık civarı 3 kg aldım demişti sanki. Kusmuyorsanız iştah sorununuz yoksa abartıya kaçmadan yiyin bence canınız çekeni ki yiyememek çok daha kötü emin olun, yanımdan hiç ayırmadığım öyle ki bir yere giderken bile arabaya koyduğum kusma leğenim ve peçetelerimle iyi dost olmuştum ben.
Aysenselvi Aleeyy bende hızlı gidiyormuşum doktorum yavaş dedi birden kilo alma zaten kilon normal doğumun zor olur dedi 15 hafta 5 kilo şuan ama mide bulantısından hep hamur yedim ondan oldu
9009 Aleeyy ben 4 haftalıkken istemsiz bir şekilde 4 kilo aldım canım daha birşey belli bile değilken düşün 52.50 ydim şuan 12+3 üm 60 ı gördüm, cokta istahim yok hep kabızım. Ve moralim çok bozuluyor.
ayse-huseyin16 Kbraackz yaa ne güzel ☺️ Bizim de kusmalarla geçen ilk üç ayda 4 kilo kaybımız oldu hala sabahları bulantılar devam ediyor ama iştahımın yerine geldiğini hissediyorum canım sürekli birşeyler istiyor çünkü 😂 aslında kendi pişirdiğim şeyler yiyemiyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum 😂
tazeannecik1 Annesininbalii Doktorum açlık ve tokluk saat aralıkları verdi 5 gün boyunca takip ettim şeker ölçüm cihazıyla,sonuçları doktora attım yüklemeye gerek duymadı sonuçlar güzel dedi.. Yükleme yaptırmak istemiyorsanız doktorunuza bir sorun isterseniz
Aysenselvi Yesmm ya bende 15 hafta 5 kilo ama benim acıkınca midem bulanıyor acıkmadan yiyorum sizde de oluyo mu
Kbraackz Aysenselvi Benimde öyle oluyor, midem bulanmadan önce yanıyor ama çok aç kalırsam hala yemezsem halsizlik bulantı başlıyor
Kgksdkgk65 Aysenselvi Ben henüz kilo anladım ama bende de böyle sürekli yanımda bi şeyler atıştırıyorum. Az az yiyin. Bir de bebek sağlıklı olsun da kilo alınır verilir 😇
Aysenselvi Nessozz bende aynı haftada aynıydım canım mide bulantısından hep hamur yedim başka bişey yiyemiyodum şimdi bulantılarım hala var yemek yiyorum 2 saat sonra midem bulanıyor 2 saatte bir bişey yemem lazım gibi hissediyorum böyle giderse çok alıcam gibi ama bilmiyorum hayırlısı doktorum da hızlı kilo alma zaten normal kiloda hamile kalmışsın fazla kilo alırsan doğumun zor olur dedi de bakalım hayırlısı inşallah
Nessozz Aysenselvi yaa benim mide bulamtımda olmadı ilk 3 ayda gayet iyiydim. Dediğim gibi abur cubur fastfood vs de çok yememeye çalıştım ama yine de hızlı aldım. Kimseyle de kıyaslamayın diyorlar kendinizi her hamilelik kendine özgü o yüzden çok fazla kendime dert etmek istemiyorum. Doğumda vs sıkıntı olmasın derdim bu aslında.