Kvser Sukila arada sol belime batma oluyor göğüslerim şişmiş ve ucu çok hafif sızlıyor . Sizde var mı belirti . Birde perşembe günü çay bardağı kadar şeffaf kaygan bişey boşaldı benden bu kadar canım inşallah vardır ya 🤲🏻Sizde ne gibi belirtiler var
Sukila Kvser dualarım sizinle gönlünüzce sonuç alırsınız inşallah 🙏🏼 bende de göğüs hassasiyeti var şişlik ve sabahları sızlıyor. Birkaç gün kasık ağrılarım olmuştu ama şu an ağrımıyor. Onun dışında pek belirti yok
Sukila Kvser dualarım sizinle gönlünüzce sonuç alırsınız inşallah 🙏🏼 bende de göğüs hassasiyeti var şişlik ve sabahları sızlıyor. Birkaç gün kasık ağrılarım olmuştu ama şu an ağrımıyor. Onun dışında pek belirti yok
Kvser Sukila bende de karsık ağrısı olmuştu bugün olmadı belim sızlıyor inşallah sizde gönlünüzce bir sonuç alırsınız canım 🤲🏻🍀
Sukila Cutemomy benim yumurtlama 22 kasımda oldu. 20 ve 21 kasımda belirgin çizgi gördüm ovulasyon testinde
Sukila dilaraulusoy şu an reglime 7 gün var dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı yarın kan testi verecektim ama onu da vermekten emin değilim
dilaraulusoy Sukila canım bende şöyle yap biraz daha sabret derim cuma sabahı kan ver varsa az da olsa çıkar bence