Sukila Merhaba dostlar, bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı silik çizgi bile yok aslında erken test yapmayacaktım ama dayanamadım sabır yok sabır. Bu kadar erken test yapıp sonuç alan var mı?
Yagmur34 Sukila bende adetime bes gün kala dayanamayıp yapmıştım silik cizgi çıktı sonrasında adet günüme kadar bekledim o gün tekrar yaptım net cıktı aksamda gittim özelde kan verdim beta 1000 küsür cıktı
Sukila Sevi_l sonucun belli olması için 8 gün çok mu erken? Bir de akşam üzeri yaptım bununda olumsuz etkisi olmuşumdur sizce?
Sukila Yagmur34 bekleyemedim çok merak ettim ama biraz önce test yaptım yani normalde sabah yapılmalı diyorlar ya. Akşam yapmak bir şey değiştirir mi ? 22’si yumurtlama günü 29’u hemen sonuç vermeli miydi
Ozlem42 Şuraya nokta koyayım bende bekleyim cunkü nende aynı durumdayım 10 gün önce yaptım ama yumurtlamayı görmüştüm bu ay ilk defa ovuslasyon kullandım yumurtlamadan 12 gün gevmişti
Sukila Ozlem42 Allah hepimize hayırlı sonuç nasip etsin :) benim yumurtlama 22’sindeydi bugün ayın 29’u yani bir haftada oluşmuşsa sonuç belli olur mu erken gebelik testinde
Yagmur34 Sukila eczaneden almıştım testi eczacı bana. Farketmez dedi saati yok ilk idrarla falan diyorlar ama ben aksam üstü yaptım cıktı belki erken döllenme olmuştur hakkınızda hayırlısı inşallah vardır 🙏
Ozlem42 Sukila 7 gün hayır vermez ben 12. Gün yaptım vermedi doktorlara göre en fazla 15 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum
annesialisi Benimkinde 6 gün var ama aşırı belirtim var diye yaptım akşam üzeri hiçbişey çıkmadı beklemek daha mantıklı bence
Sukila Kvser birkaç gün önce kaşık ağrım oldu birkaç gün sürdü ara ara girip çıktı çok hafif. Birkaç gündür de göğüslerimde şişlik var ve sabahları göğüs hassas oluyor. Bulantı falan yok ama sık idrara çıkıyorum ama çok su içtiğim için önceden de sık çıkardım