Aysekaftanci MinnieMouse üzerinden 3.5 yıl kadar geçti çok net hatırlamıyorum. Ama ben psikolojik olarak çok kötüydüm vücut ağrılarım çokta umrumda degildi açıkçası.
Aysekaftanci MinnieMouse Allah razı olsun sizede geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda kurtulup hayırlı, sağlıklı bir gebelik yaşamanızı nasip etsin inşallah 🤲
FatihBatur MinnieMouse benim igne olduktan ertesi gün kanamam başlamıştı hatta böyle parça gibi yuvarlak birsey bile düşmüştü çamaşırım da görmüştüm bi kaç gün kanamam devam Etti her hafta kan verdim betam cok yavaş düştü benim
FatihBatur MinnieMouse Hayır benim hic agrim sancım olmadı ama iğnenin yan etkisi bulantı oldu 3 gun falsn
MinnieMouse FatihBatur dayanamadim hastaneye gittim vajinal ultrasonda tuplerde sorun gorunmedi serum verdiler rahatladim eve dondugumde parca dusurmustum avuc ici kadar. Agrimin sebebi oydu sanirim. Dis gebelikte bu sekilde dusuk oluyor mu acaba bilgin var mi?
FatihBatur MinnieMouse yanı ben parça düşünce doktora demiştim iğnenin ertesi günü parça düştü diye oda olabilir demişti oyle çok üzerinde durmamıştı 🤷🏼♀️
MinnieMouse @Gulsurmeli pardon ama bu sekilde icerik anlasilmazken durumdan haberdar olan insanlar nasil gorebilir?
Gulsurmeli MinnieMouse Çok yeni anne adaylarının etkilememesi adına bu şekilde yaptım. İğnenin adını yazarak düzenleme yapabilirim annemiz. Keyifli forumlar dilerim. 🌺