Dtfatmacicek elimiran13 bende eray hocada yapacağım benimki 1 nisan bebegi hayırlısıyla gelsinler insallh🤲🤲🤲
mercimeginannesiiii Busraa28 Merhaba hala Ayşegül hanıma gidiyor musunuz? Ben de Batıkent medikal park hastanesinde doğum paketi almayı düşünüyorum ama doktorları hakkında bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Busraa28 mercimeginannesiiii merhaba evet gidiyorum, şahsen doğum paketlerinden haberim yok çünkü sigortadan faydalanıyorum ben, doktorumdan çok memnunum özellikle psikolojik olarak beni çok rahatlatıyor 😊
Burcuburcum mercimeginannesiiii @Busraa28 Ben normalde kötü Hastanesi’ne gidiyorum.acil bir durum için Ayşegül hocaya gittim tesadufen. 35 haftaligim. Hastaneyi hiç sevmem çok şikayetim oldu, zorunlu olduğum için gittim ama Ayşegül hanım gerçekten çok iyi. O kadar ilgili rahatlatıcı ki. Tovbeli olduğum hastanede ben onu çok sevdim
mercimeginannesiiii Busraa28 Ayy çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Gittiğim gibi paket almam anlaşma yapmam lazım o yüzden memnuniyetiniz benim için çok önemli. Çok teşekkürler ❤️🥰🤗
AlpAslanbabysmom duygulu62 büyük bir ihtimalle çamlıca medipol hastanesinde olacak dogumum doktorum Ülker hoca ama orda olmazsa kısmet artık 😊
Deletedmom_33 Eakbulut34 250 tloldu muayene ücreti doç Dr olduğu için. Doğum için fiyat almadım henüz ay sonu alacağım
Pnar05 Özel Asya hastanesi Dr. Çağla hanıma gidiyorum. Muayene ücreti 120 tl normal doğum ücreti 3000 tl idi yılbaşı öncesi zam gelmedi ise ☺️🤷
Nilh20 Hermoniegranger evet Gültepe. Cem beyden gayet memnunum. Ben bır ocakta doğum yaptım o yüzden fiyatlar 2021senesine ait normal 2550 sezeryan 3050 doktor gece gelirse 1000tl muayene ücreti 140tl idi. Hastaneyi arayıp sorabilirsin yeni fiyatlar için
Prenseslerimm_3 duygulu62 Konya medicana hastanesine gidiyorum doğumu da Allah’ın izniyle orada yapacağım 28+1 günlüğüm