Buglemebrr azrakusum2121 canım doğum ücretinin şuan indirimli hali ile 3400 olduğunu biliyorum. Ama yıl başından sonra ne kadar olur onu kestiremiyorum
Ozlmoztrk duygulu62 Nisa hastanesi Necla hanıma gidiyorum 2 dr değiştirdim öncesinde Necla hanım çok tatlı güler yüzlü bi kadın inşallah onunla devam edeceğiz gibi🌸
Kadertny Kumru_ hastane ilgisiz yetersiz geliyor aslında doktordan zıyade kuvezı fılan yok mesela herkes her gıtmesınde doktoru santımını gramı söylüyormuş bebegın bana hıc soylemıyor sadece ıyı diyor doktor adı dırek doğru olmaz fıye düşünüyorum ondan adını veremıyorum canım
Kumru_ Kadertny Anladim canım kuvezi bilmiyorum.insallah ihtiyacımız olmaz🙏Yani devlete ve Medigolde göre çok iyi bence. Şafak hastanesi varmış bu civarda onu dene istersen. Bizim aracımız yok bize en yakın en iyi Bahat o yüzden onu tercih ediyorum 🌸
Kadertny Kumru_ araç bizim de yok ondan aslında bende oraya gıdıyorum bide biz tayıncıyız çok bılmıyorum hastanelerını
miniginannesi3 deletedmom27371 ya bu doktoru hep YouTube da görüyorum cok mükemmel bi doktora benziyor ne şanslısınız masallah Allah kolah doğumlar nasip etsin özel dimi o hastane
Zeynepty SedanuKocabey Beylikdüzü medilife Hastanesi’ne gidiyorum memnunum doktorum bediaZeynep Yıldırım
Busraa28 Bende Batıkent Medical Park- Ayşegül Öksüzoğlu çok tatlı bi hoca kendisi. Psikolojik anlamda cidden insanı rahatlatıyor. Şuan 20 haftalığım , 1 hafta sonra detaylı usg yaptıracağım. Onu da Medivip’te Ferda hoca var ona gideceğim.
mercimeginannesiiii Busraa28 Merhaba hala Ayşegül hanıma gidiyor musunuz? Ben de Batıkent medikal park hastanesinde doğum paketi almayı düşünüyorum ama doktorları hakkında bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız sevinirim ☺️
sanslibiranne Selin12- dogumhanesi berbat zaten, düşük kanamasıyla gittim bağırma çağırma neler neler. Üstelik benim kayınvalidem ve eşim orada çalışmasına rağmen.