Burcinirak Mucizecim yaaaaa maşallah maşallah 🙈 kısmet vallahi Rabbim ikisine de can sağlığı versin inşaAllah 🌸🌺
Aden3547 Esolinnn çok iyi hastane ve doktor genel olarak acıbadem bahçeci takip ediyorum doktorlarını ❤️
Aden3547 Mucizecim çok şükür Rabbim bizlere de böyle mucizeler nasip etsin 😘 sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Ebrsvsclk Aden3547 Merhaba :) kanda ilk pozitifi görmüşsünüz tebrik ederim 💚 ikinci testinizin de mutlu haberini bekliyoruz hep beraber :) Rabbim hayırlı etsin 🤲🏻
Aden3547 Ebrsvsclk Merhaba :) Hamdolsun Rabbime, tüm isteyenlere pozitif görebilmeyi, bizlere de sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah 🥰 🥰 Çok teşekkür ederim 😘
Bitterimmm Esolinnn benim 3. Tedavim pozitifi aldık çok şükür 8 haftaya girmek üzereyiz😍 Kasık agrım mide bulantım lekenme tüm belirtileri yaşadım
hayall- Bitterimmm kan değerlerin nasıl cikti ilk yaptığın lekelenme bendede oldu cok korktum kaçınci gun oldu lekelenme ne kadar sürdü sizde merak ettim cnm
Bitterimmm hayall- ilk değerim 8. Gün 138 ikinci 380 üçüncü test 1500 küsür. İkişer gün ara ile verdim testleri. Lekelenmem 4 gün sürdü 6. Haftada başladı erken başlayanda varmış
Bitterimmm hayall- bende çok korkmuştum ama doktorum çok normal olduğunu bunun yerleşme belirtisi olduğu söyledi keseyi görünce de rahatladım yarın inşallah kalp atışı duymaya gideceğiz
hayall- Bitterimmm yaa insallah guzel saglikli bir şekilde aliriz kucagimiza allh isteyen herkese nasip etsin insallah
sessizizleyici m060918 kaç gündür bakmamısım buralara ben 3 eylülde tedaviye basladım 13 eylülde yumurta toplandı 13 ekimde transfer oldum