hayall- Burcinirak evet bende hep hastane etrafında ki eczanelerden bulurdum baska yerde bulamıyordum
hayall- Burcinirak yaa tabiki öyle su an sadece sağlıklı bir gebelik olsun ne olursan olsun koz erkek tek ikiz hic farketmez yeterki olsun
m060918 hayall- yok canım olmadı benim henüz şuan gonal menopur ve cetrotide kullanıyorum 3 günlük yazdı cetrotideyi cuma günü çağırdı
Papatyam2 Burcinirak ben bu gün sordum kanımın yüksek çıkması 2 gebelik olabilirim die tek embriyo verdiğimiz için ultrasyonda belli olur ancak dedi bebeğin rahmie yerleşmiş olduğu içinde olabilir dedi. Haber verecem ama inşallah ya çok istiyorum🙂🤲😍
Aden3547 Seserra çok şükür canım sağlıkla kucağına al inşallah nasıl oldu peki? Bizim 8.gün kan değeri 10 çıktı
Aden3547 m060918 baskılamak içindir kendi kendine çatlamasını önlemek için hiç korkma inşallah çok güzel geçecek bol bol dua et 🥰🥰
Aden3547 Burcinirak yok balım oraya gidemem ki bdaha bilseydim dediğin gibi yapardım nasip artık Kayseride tedavi gördüm Aksarayda ikamet ediyorum
Aden3547 Esolinnn Amin canım inşallah dua eder dua bekleriz Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sizlerde benim dualarımdasınız 🥰🥰 Kayseri de Gökalp hoca da senn nerede başladın tedaviye?
Aden3547 Mucize338 ona da çok güzel bi doktor diyolar tedavisi için çok memnun kalan var Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin inşallah 🥰
Mucize338 Aden3547 inşallah sizinde şimdiden gözünüz aydın olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Mucizecim Benim 9. Gün 57 çıkmıştı değerim oğlum suan 15 aylik ve ben 22 haftalık kendiliğinden hamileyim
Burcinirak Mucizecim yaaaaa maşallah maşallah 🙈 kısmet vallahi Rabbim ikisine de can sağlığı versin inşaAllah 🌸🌺
Aden3547 Mucizecim çok şükür Rabbim bizlere de böyle mucizeler nasip etsin 😘 sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun