Ozlem42 Sevdayilmaz amin Allah razı olsun clife kullan ingaramdan bak ben onu kullandım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Karahaninannesi Mom545441 amh acilde yapılmaz kadın doğum yapar sadece her hastanede bakılıyor mu onu da bılmıyorum özeller bakar ama genelde arastırma yada fakulte bakıyor amh ya cunku herzaman bakılmıyor rabdevulu test
Karahaninannesi Bfduam düşük olması umutsuzluğa kaptırmasın senı olur Allahın izniyle . Sen rabbime güven tedavi ye sonra. Rabbim ol derse olur Rabbim sana da nasip etsin 🤲
Sevdayilmaz Bfduam 5,61 cikti canim doktoruma sonucu attigim da oda inanmamisti cunku surekli ultrasonda falan bakti hep . Tekrarla demisti ,cok guzel dedi sonuca da gösterdim ,kist falan da gormedim dedi ultrasonda bakarken🤲🌸
Bfduam Karahaninannesi inş canım, biz kardeş düşünüyoruz fa arası bi hayli uzun oldu, haliyle rezerv azaldı, inş tekrar nasip olur çok sağ ol moralin için🤲🌼 Muhtemelen seninde rezervinden dolayı Dr lar pek iç acıcı konuşmamışlardır.
Karahaninannesi Bfduam Allah bağışlasın evladınızı ne guzel ben doktorların dedıklerıne kulak asmadım pek ki kendi doktorum hep pozitifti ben rabbime yöneldim güvendim şükür istediğim gibi oldu son bir ayımız kaldı Allh izin verirse bende anne olucam🥰
Katze8sirac Sevdayilmaz docdrmfk amh 0 dan yüksekse pozitiftir pozitif olması gebe kalması için yeterli dedi takip et istersen