Sureyya1 Binnazzz12 2 yillik evliyim cocugum yok gebe kalamadim hic ama bende rahim anamolisi var beklemedeyim
Binnazzz12 Sureyya1 yok daha önce doktor bozuntusu çocuğu olmaz ilerleyen zamanlarda tup bebek veya aşılama yptirmalisin ddi o ddktn sonra bn iki kere hamile kldm bir doğurdum doguruktan 5 ay sonra tekrar hamile kaldım düşük yaptım smdide tüp bebek işte
kardelenakyoll Sevdayilmaz ben düzenleme yapmadan önceki 0.03 sonucuna demiştim canım. Bu gerçekten çok iyi bi sonuç🤗
Sevdayilmaz Sureyya1 evet vajinal muayede cok oldum hic bi sorun gormemisti doktorum bu degerede cok iyi dedi pcossun falan demedi referans araliklari da yaziyor guzel dedi 🤷♀️
Sureyya1 Sevdayilmaz bu doktorlarda degisik kardes oyle demisse oyledir i sallah saglikla vebegini kucagina alirsin vajinal muaynede bisey demediyse sonucun guzel demekki
Binnazzz12 Sureyya1 gittim zaten ama çocuk istiyorum diye gittim amh 1.73 ddm klomen tedavisi felan gördüm
Sevdayilmaz Sureyya1 doktora sordum da canim pcos olabilir miyim diye bu degere gore ,hayır, kist görmedim dedi 🥰🤲🌸
Ozlem42 Sevdayilmaz düşük çıkmış canım benimde yaşım 33 amh 0,7 çok düşük diyorlardı tüp bebek dediler ama direndim bazı macun ve kürler uyguladım eşiminde sperm sonucu çok kötüydü onada vtamin verdiler bu ay şükür hamileyim 3 yıl sonunda 😍🙏🙏🙏🙏
Sevdayilmaz Ozlem42 canim sonucum 5.61 onceki testim hataliymis yada baskasina ait dogum tarihi vs baskasinindi doktor ismi bile dogru degildi yapılan tarih bile yanlisti, testi tekrarladim ozel de 5.61 cikti doktor gayet guzel dedi kist de gormedim dedi🤲😊
Karahaninannesi Mom545441 amh acilde yapılmaz kadın doğum yapar sadece her hastanede bakılıyor mu onu da bılmıyorum özeller bakar ama genelde arastırma yada fakulte bakıyor amh ya cunku herzaman bakılmıyor rabdevulu test
Ozlem42 Sevdayilmaz amin Allah razı olsun clife kullan ingaramdan bak ben onu kullandım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın