Seher0 incisu iğneden 14 gün sonra olursam 1 Aralık da olmam gerekiyor. Eşime söyledim kan versem mi falan diye o da bence bekle dedi belki adet olursun üzülürsün sonra dedi
Burcinirak Seher0 1 Aralık ta çok uzak değilmiş o zaman bekle madem 2 gün.Bekleyip sabrederim diyorsan 😃😃 2 aralıkta ver test
Asyarslan60 Seher0 canımmm pozitif 🙏❤️Benim dün 12. Gün test yaptım negatif maalesef iğnenin etkisi değildir kan testi ver bence 🙏
Asyarslan60 Seher0 canım inşallah vardır haber ver mutlaka 14 güne kadar bekle istersen sonra kan verebilirsin bence 🌸☺️
0316umut Seher0 canım umudunu kırmak istemem ama brnim de 12.günü böyle çıkmıştı.Ama daha sonra adet oldum.Doktorum iğnenin etkisi olabilir demişti bence etkisi gecene kadar bekle 2 gün sonra yeniden yap testi
Seher0 0316umut bnde bundan korkuyorum işte. Herkeste farklı oluyor sanırım. İğnedede 10 gün yanlış sonuç verebilir diyordu
Glshhhh94 Bfduam Geç gördüm yazdığınızı.Çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 25.haftadayım.Darısı isteyenlerin başına🙏
Bfduam Seher0 canım daha önce yapmış mıydın? Yaptıysan tek çizgiden sonra tekrar çift olduysa inş hamilesin🤲
Burcinirak Seher0 hayırlı olsun bebişin canım hamilesin 😍😍 yarına bence hemen Bi kan testi yaptır.Düşükte çıksa hiç sorun Etme daha yeni çünkü.Benim ilk kan testi yaptırdığımda 2 çıkmıştı değerim 😂😂 0 olmadıkça değer yükselir