Glshhhh94 Seher0 Canim benimde boyle cikmisti ertesi gun yine silik cikti sonra kan verdim hamileydim.yarin bi kan ver bence
Simay789 Seher0 14 güne kadar doğru cevap almak pek mümkün değil iğnenin içinde HCG hormonu olduğundan böyle çıkıyor olabilir 14 gün bitsin adet olmazsan o zaman inşallah pozitif görürsün
Glshhhh94 Seher0 Vucudundan atılma hızına bagli yani sen bilirsin canim icin nasil rahat etcekse.Insallah hamilesindir🙏🥰
incisu Seher0 sanmam iğne etkisi 12.gün bitiyor dün burada bi arkadaş da erken gebelik testi yaptı iğnenin 12 .günü onunki negatifti seninki pozitif hemde kaset test bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 12.gün aynı böyleydi kanda 17 çıkmıştı beta
Seher0 incisu inşallah benim de öyledir ya. birileri 10 günde iğnenin etkisi geçer seninki doğrudur hamilesindir diyor seviniyorum birileri 14 günde etkisi geçer test doğru olmayabilir diyor üzülüyorum
incisu Seher0 ☺️ Bence sen beni dinle git kan ver kesinleştir hamile olduğunu yada adetine kaç gün var adetinin gecikmesini bekle
Seher0 incisu iğneden 14 gün sonra olursam 1 Aralık da olmam gerekiyor. Eşime söyledim kan versem mi falan diye o da bence bekle dedi belki adet olursun üzülürsün sonra dedi