Lyra Sblut23 bende Aralık sonu yada Ocak başı gibi bekliyorum normal gelecek gibi pozisyon almış durumda bakalım hayırlısı 🙈❤️
mervebsrnn Bende Aralık sanırım bugun 34+0 oldk daha doğum şekline bile karar vermedim hamileliğimn başından beri devlete gidiyorum bakalım haftaya özele gidip doğum için tarih belirliycez nasipse
Eusluu Sblut23 38+5 oldum normal doğum istiyorum inşallah bi aksilik olmazsa 9 gün kaldı görünüyor ama ne zaman gelir bilmem 🤷♀️ artık uykular haram yürümek haram oldu 🤦♀️ 9 Aralık son gün bakalım gelicekmi yoksa bekletcekmi
Deletedmom27272 Busrayuksell bende öyle valla bir de panik bir insanım 😀 inşallah gece gelmez diye dua ediyorum
Fatmakara97 Sblut23 ayyy bende 36+4 şuan kontrole gidiyorum bakalım doktorumuz ne diyecek 🥰🙈 çatı muayene yapacak sanırım bugün
Fatmakara97 Sblut23 bebek küçük kalmış dedi doktorum biraz daha güzel beslen dedi canım 2860 gram çıktı
incimercan Sblut23 👏👏 başlığı okuyunca bile heyecanlandım, 36+1’im. Ben içimde kalsın istemiyorum, bir an önce gelsin istiyorum minnak. 1 haftaya çatı muayenesine giderim. Kokusunu duymadan hasretlik çekiyorum ❣️🎈
incimercan marbling10 😀 iyi kötü olarak değil, çokça yorumlarınızı görüyorum,aktifsiniz haftalarımız yakınmış ondan merak ettim.
yildizz13 Sblut23 Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 😘 bende 37 haftalık hamileyim. Bugün kontrolüm vardı beyefendinin keyfi iyi hiç niyeti yok büyük ihtimalle 10 15 i gibi sezeryan olacak 🥰