Deletedmom27272 Busrayuksell inşallah 🌸 sizinde arada regl olacakmış gibi vajinaya sancı giriyor mu ?
Busrayuksell Deletedmom27272 evet gece saatlerinde oluyor bende özellikle baya adet sancısı gibi sancı yaşıyorum yalancı sancı fln diye düşündüm ama bilmiyorum 🤷♀️
Deletedmom27272 Busrayuksell ilk gebeliğim olduğu için bende endişeleniyorum hayırlısıyla doğururuz inşallah sağ salim🥰
Deletedmom27272 Busrayuksell ilk gebeliğim olduğu için bende endişeleniyorum hayırlısıyla doğururuz inşallah sağ salim🥰
Busrayuksell Deletedmom27272 inşallah 🤲😇 hiç bi şey anlamıyor gibi hissediyorum kendimi 🤭 sancı kasılma açısından
Deletedmom27272 Busrayuksell galiba öyle yalancı sancı ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum nasıl olcak umarım anlarım doğum gelince 😀
Busrayuksell Deletedmom27272 benim de ilk gebeliğim heyecanla bekliyorum nasıl olacağını 😇 biran önce gelsin diye bekliyorum artık perşembe gününe kadar gelmezse suni sancıyla başlatılabilir doğum hayırlısı olsun 🤲💮
Kedisever 37+5 im uygulamaya gore 15 aralıkda dogum beklenıyor ama bız cok sabırsızız bı an once gelsin istiyoruz
Deletedmom27272 Busrayuksell bende öyle valla bir de panik bir insanım 😀 inşallah gece gelmez diye dua ediyorum
Baranzeynep Sblut23 gelişimini tamamlamış dr da uygun görmüşse sıkıntı yok canım Allah sağ salim kucağına almayi nasib etsin
Yusufhalime Sblut23 8 dakika sonra 36+6 oluyoruz bizde 22 aralik gözüküyor 3.gebeligim bu 2si normal dogumdu benim doğum günümde 20 aralik bakalım benimle aynı gün doğacak mi oglusum
fyznrilter Sblut23 bizde 36+6 haftalığız, doğum 17 Aralık gözüküyor ama bugün kontrole gidicez duruma göre sezeryana alabilir, 😌 sağlıcakla gelsinler inşallah Allah’ın izni ile 🤲🏻🌾