Sblut23 Gizemmmmira doğru haklısın normal doğumun zamanı yok Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏🏻
Sblut23 Esraozgen ya annemde öyle diyor ama burada çok gördüm depend çok işe yaradı diye ondan dedim alayım
tlnnlt Sblut23 bende depend aldım geçen hafta hastanede bir hamile bayan depend getirme sonda takılacak rahat edemezsin dedi ama bilemedim
Sblut23 Emirasaf-annesi ben besini baby turco aldım yeni doğan 80 tanesi 45 TL çok uygundu canım tavsiye ederim
Sblut23 Nilh20 ya bende yılbaşı günü istedim 1 Ocak 😂😂 eşim dedi yok şimdi doktorlar çok içer o gün ameliyatı yapamaz dedi sjsjsjsjs bende korktum. 😂😂😂
Fatosduzgun55 Sblut23 bugun aynı seyı dusundum 😂😂 bız daha kucuguz 32.haftamdyım ama ılk oğlum 37+0da dogdu yılbası aksamı gelmek ıstese hadı kendı doktorumdan emınım ama amestezıcısı ebesı bebek doktoru derken tecrubelilerin cogu ya tatılde ya da masada olucak dedım 👻😂 eşinize katılıyorum
marbling10 Sblut23 valla erken hfta diye midir nedir bilemedim 3 kez çekildi zorla sonuç aldık😳🤭 ilk deneyimimdi, sıkıcı geçti 13:30-16:30 arası komple hastanedeydik🙄
Eymen_Enis_Ser Zumraasel ne yapıyorsun nasılsın canım 4 Aralık cumartesiye aldık tarihi 🤒cuma günü yatış yapılcak
rgk Sblut23 benimki gelmez kardeş, 37+3 doktor 40a kadar bekleme dedi, sonrasına da ben beklemem yeter😂 bugün fayansları sildim mutfak dolapları filan 2. tur dönerim😂
Baranzeynep Sblut23 gelişimini tamamlamış dr da uygun görmüşse sıkıntı yok canım Allah sağ salim kucağına almayi nasib etsin
rgk Sblut23 valla aylardır süpürge bile yapmıyorum 5 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu o gün bugün yatış😂 ama yetti artık 2 iş yapıyım da belki gelir diyorum😂 sizin en azından gün belli😂
mervegemen- tlnnlt depent sonrasi icin sondayi bir kac saat sonra cikartiyorlar ama depent gunlerce lazim olabilir bende bulundurun