Naazli Benur yakın arkadaşım rüyasında kız gördü oğlu olucak. Bende kız gördüm henüz cinsiyetimiz belli değik bakalım tersi mi çıkıcak yoksa kız mı olucak 🙏🏻🥰
EsengulC Benur ben oğlumun cinsiyeti öğrenmede n erkek bebek görmüştüm şiödi kıza hamileyim yine cinsiyeti öğrenmeden kız bebek gördüm benimki çıktı 😊
Suzanne Benur ben de çok kızım olsun istiyordum ilk rüyamda kundakta kız çocuğu gördüm sonra cinsiyeti öğrenmeye yakın tombarlak bir oğlan çocuğu gördüm orda hissettim erkek olduğunu ve gerçekten erkek ☺️
Benur DemetF ewet kesinlikle ben zor hamile kaldim uc yil sonra kanamam oluyomi die surekli bakiyorim gun icinde ruyamdada her gun kanamam oluyo
irem Benur Rabbim sağlık versin ilk önce sonrasında da gönlünüze göre versin. Umarım istediğiniz olur.☺️🙏🏻
Glser Benur benm ikinci hamileliğim ikisindede hamile kalmadan önceki ay rüya gördüm kucağıma bebek veriyor biri mavi kundakta ikiside erkek
Seminn Benur ben erkek gördüm rüyalarımda çıkar yani ama kızım oldu🥰cinsiyetini öğrendikten sonra hergün bambaşka bir kız görüyordum rüyamda
Busra6034 Ben iki kez erkek bebek gördüm ama cinsiyetimiz kız💜 Rüyada erkek bebek görmek hayırlı haberlere huzura berekete yorulur herşey gönlünüzce olsun inşallah🙏 saglıkla gelsin miniklerimiz.