Benur Arkadaslar bir kizim olsun istiyorum ama ruyamda hep erkek goruyorum.Yada erkekge cikan anlamli ruyalar goruyorum sizin nasil oldu?Tersimi oluyor yoksa ne gorurseniz yogunlukla omu oluyor?Suan daha cok kucuguz cinsiyeti ogrenmeye cok var.
Elsu26 Benur Ben kız doğurduğumu görmüştüm ve bir kaç kere de kız bebek görmüştüm ama oğlum olacak 😊😊💙
Benur Mevaninannesiii ben gordugum ruyayla hamile kaldigimi ogrendim bu ay euyanin icindede erkek doguruyordum ben direk erkege yogunlasiyim ozaman artik🤣
Benur irem ayyy umut oldunuz bana.Ya rabbime diyorum rabbim ne verirsen kabulum ama sen dua edin isteyin dedigin icin hep dua ediyorum kizim olsun die diyorum🤣
irem Benur Rabbim sağlık versin ilk önce sonrasında da gönlünüze göre versin. Umarım istediğiniz olur.☺️🙏🏻
Benur Mevaninannesiii evet keisnlikle oyle. Ama ruyamda surekli her gun adet oldugumu goruyorum esim sabah anlamina bakti erkek benege cikiyor dedi artik kabullen erkek fikrinide
Aylin_16 Benur bence illaki öyle çıkacak diye bişey yok canım benim iki oğlum var rüyalarımda hep kızım olduğunu görürdüm mesela
mehmel54 Benur bende kız hissediyordum ama erkek görüyordum hep eşimde normalde rüya görmez fazla ama hamile kalmadan önce kız bebeğimizin olduğunu görmüş sonrasında zaten hamile olduğumu öğrendim ve cinsiyetimiz kız
DemetF Benur ruya bilinc altimizda yatan seylerdir aslinda.Hatta beyninde derinlerde olan senin bile farketmedigib dusunceler ruyada aciga cikar.o yuzden ruyada erkek gorursun kiz gorursun gordugunun de tam tersi cikabilir.
Benur DemetF ewet kesinlikle ben zor hamile kaldim uc yil sonra kanamam oluyomi die surekli bakiyorim gun icinde ruyamdada her gun kanamam oluyo