Aysenselvi yarenaygk34 tarihi isimler bende çok seviyorum alparslanı çok beğeniyorum ama eşim istemedi
yarenaygk34 Aysenselvi biz de düşündük de şimdi dizisi de var baya yaygınlaşır alparslan ismi alp ve arslan olarak ayrı yazdırabilirsiniz evde kısada alp dersiniz
Aysenselvi Sarikan93 Atlas Sarikan93 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Atlas benimde hoşuma gidiyor
Sarikan93 Aysenselvi amin canım teşekkür ederim sizinde sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin evet atlas ismi güzel ve hoş bir isim 😊
tomrisveannesi Aysenselvi benim kızım olacak ama oğlum olsaydı adını noyan koyacaktım kahraman asker demek
35lavanta Aysenselvi Pars koymayı düşünüyoruz bakalım daha tam net değil ben arada Ata olabilir Çınarda olabilir diye bi geçiriyorum aklımdan sonra Parsa geri dönüyorum 🤗🤗🤔
Aysenselvi 35lavanta çınarı bende çok beğeniyordum istiyordum kuzenim koydu kendi çocuğuna bende 2 tane olmaz dedim 😁
Aayyssuu Gizem_Oguz lider bi karakteri var birazcık fazla inat ama aşırı merhametli ve sevgi dolu bir bebek 😍bende çok beğeniyordum 2. Oğlumda kısmet oldu 🙏😊
Pinarr35 Aysenselvi ikixlerim olucak.nasipse kizimin adi sare oglumun adi.umut. ama aras atlas arasinda da kalmistim sarp ismide cok hosuma gtmisti en son umuta.karar verdik