Aysenselvi Sarikan93 Atlas Sarikan93 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Atlas benimde hoşuma gidiyor
Sarikan93 patilibalik Doğa Sare veya Nil İpek daha karar veremedik henüz yeni öğrendik kızımız olucagini 😊
Aayyssuu Saelif büyük oğlumun adı Cihangir küçük oğlumun adı Metehan 😍 İkisi de isminin hakkını fazlasıyla veriyor 👀😂💐
Sarikan93 patilibalik amin canım çok teşekkür ederim bütün hamişlere nasip etsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı 🥰🙏🏻🌺
yarenaygk34 Bizim isimler pek modern değil ama oğlumun adı Göktürk Kutalp eşim tarihçi ben edebiyat ortaya böyle bir şey çıktı. İkinciye de %90 erkek ama 16. haftada netleşir dedi bizde düşünüyoruz bakalım
Aysenselvi yarenaygk34 tarihi isimler bende çok seviyorum alparslanı çok beğeniyorum ama eşim istemedi
Dkmom Aysenselvi Biz ‘Mars’ koymaya karar verdik değişik ama nerelere baksam bulamadım içime sinen ben begendim eşim begenmedi eşim begendi ben begenmedim en son ikimizde bu ismi beğendik
Aysenselvi Dkmom ay bizde şimdi ben beğensem eşim beğenmiyor eşim beğense ben beğenmiyorum o aşamadayız bulamadık daha Mars güzelmiş