pamuk_anne Cans50 ilk tahlilleri devlette detaylı ve ücretsiz olarak yaptırıp 8. Haftadan sonra özele geçtim ben de. Özel hastanenin de yapması lazım aslında üstelik para kazanacak bu işten ama ilginç. Takma canım kafana, Allah meleklerimizi korur inşallah :)
Cans50 Hellobaby kesinlikle pastörize olmasına dikkat etmiyorum ben kaynıyor sonuçta ama devlete mı gitsek acaba bana hiç tahlil yapılmadı 🤔🤔
Gulyllu Cans50 abartmak değil de fazla temkinlisin diyelim o kadar da hemen bulaşan birşey değil bildiğin kadarı ile ben mesela cok pis boğazım dısarıda falan da her bulduğumu yerim hep temiz çıkıyor sonuçlar
bynduru canim öncelikle merhaba.Benim cuma gunu dogumum var.Hamile oldugumu ogrendigimden beri ozel hastsneye gidiyorum.doktorum 2. gidisimde bendfn kan alip toxo rubella vs testleri yapti.bu testlere ait 2 sonuc oluyor.tam isimlerini hatirlayamiyorum.biri hamilelik oncesini gosteriyor biri de hamilelik donemini.benim toxo sonuclarimin ikisi de pozitif cikti.doktor beni hemen aradi ve ertesi sabah tekrar kan aldi avidite denilen bir test yaptirdi.bu test bir hafta sonra sonuclandi ve hamilelikten en az 4 ay once toxo gecirdigim sonucunu verdi.doktorum korkulacak bir sey yok dedi.Ama sonuclar oyle gelmeseydi.gebeligi sonlandirmayi teklif edecekti.cok sukur olumlu sonuclandi.Iyi pismis et tavuk kofte sirkeli su da beklemis sebzeler ve temiz su sart.Ama zatwn benin gibi onceden gecirmissen tekrar bulasma durumu yok korkma.
Cans50 bynduru ya bana neden yapmadı doktorun çok kafama taktım şimdi neden istemedi acaba?Benim mı belirtmem lazımdı.Şimdi yapsam çok mu geç acaba?
Esesli Cans50 bende bilmiyordum bu hastalığı. Doktorum gebelik rutinleri arasında yapmış negatif çıkmıştı ilk zamanlar. Ama sonra tekrar bakılmadı. Şimdi okurken aklıma takıldı acaba tekrar bakılması lazım mı 🤔
Syma Cans50 iyi yıkanmış meyve sebzeden bişey olmaz içinizin rahat etmesi için sirkeli suda bekletebilirsiniz ☺️ Ayrıca agaçta yetişen meyve bitkilerde olmaz toprakta yetişenlerde olur bu kadar kafanızada takmayın olucak ve öleceğe çare yok icinize süphe düşürmeyin. Benim evimde kedim oldugu icin ben istemistim test yaptırmayı genelde yapmıyolar zaten☺️ sağlıcakla kucağınıza alın💕