Umutluanne1 Ikigozumuncicegiii Ne güzel senin daha az kalmış ogrenmene umarım güzel sonuçlar alırız çok heyecanlı 🙏
Esolinnn Kızlar inşallah hepimiz pozitif i görürüz.ben daha dün transfer oldum bu 4. Deneme bu sefer olur inşallah
bebekomm Ikigozumuncicegiii Bende de aynı adet ağrısı gibi ağrılar olmuştu karnım aşırı şişmişti ve en en önemli belirtisi bende göğüs ağrısı ve sızlamasıydı. Ama herkeste aynı belirti olmayabilir. Bence test gününden önce evde test yapmayın. Direk doktorunuzun dediği gün kan tahlili yaptırın.
Esolinnn sunax hayırlısı olsun inşallah benimde dün oldu inşallah pozitifleri görelim benim de tek yaştan dolayı dil diğerleri iki tane olmuştu bu tek çünkü tek embiriyom kaldı olsun nasipse tek de olur
Ikigozumuncicegiii sunax küçük müsün Ben 32 yaşındayım ilk deneme de tek denedim Dondurulmuş iki tane kalmıştı bu kez ikisi birden konuldu
sunax Ikigozumuncicegiii 27 yaşındayım canım embriyoloğum daha çok gençsin o yüzden bir tane koyuyoruz dedi 😇
sunax Esolinnn seninle aynı surumda olan bir arkadaşım vardı umudunu kaybetbe sakın umutlu ol embriyo nla konuş pozitif ol inanıyorum tutar 🙏 rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 😘
Esolinnn sunax sağol canım o benim nasibimse tekte olsa tutunur ya diğerleri hep iki transfer olmuştum ama olmadı 🤷 bu arada ben de 25 yaşındayım ama iki transfer oldum hep
sunax Esolinnn aaa bilmiyordum kusura bakma inşallah on gün sonra hayırlı haberlerini alacağız sende de kasık ağrısı var mı ve sürekli yatıyor musun sende
Oznur077 Ikigozumuncicegiii bende 22 kasımda transfer oldum erken gebelik testi yapdim çıkmadı bugün adet günüm ama hala olmadim cuma günü kan vericem hayırlı sonuçlar aliriz inşallah 🙏
Ikigozumuncicegiii Oznur077 benim de adet günüm pazardi bende bugün bı idrar testi deneceyecektim siz öyle deyince bı korktum 😞
Esolinnn Oznur077 inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın ama test gününden önce yapmayın bence ben yapamam heralde ya test günü bile negatif olmasından korktuğum için yapmak istemiyorum🤔
Esolinnn sunax yatiyorum ben de canım arada kalkıp yavaş yavaş yürüyorum evin içinde evet ya kasıklarım da çok ağrı var özellikle solda aslında yatmak gerekmiyo ama ben bu sefer yatıyorum diğerlerinde yatmamistim sen yatiyomusun