Melek__55 Yarın 28 haftaya giriyorum kızlar kaşınma vardı göbeğim de iki haftadır ciddiye almdm önlemede almamıştım sabah bir baktım çatlamışım 😭napcm şimdi
leylo29 Melek__55 Anam olsun hersey bebislerimiz icin keske nemlEndirseydin gerci ole de yapsan oldumu oluyor uzulme yani tatlim bebeklerimiz sglikli olsun hererli bnce😉
Yalcnnaysgll Melek__55 nemlendir dicem canım ama bazen genetik olabiliyo ben ilk gebeliğimde lierac çatlak kremi kullandım yinede çatladım çatladım
Ozlem2904 Melek__55 ben o kadar krem kullandim 31.haftada catladim 🥴🥴 simdi 34deyim kremlemeye devam ama giderek artiyo. Isin kotu tarafi kremdenmi bilmiyorum benim karnim hic kasinmadi boy aynasinda bianda fark ettim dustan sonra
Bebiscann Melek__55 ahhhğğ ahhhğ 3 çocuk doğurdum her birinde çatlaklarım aldı başını gitti onca krem ve yağ boca etmeme rağmen ☹️☹️
Melek__55 leylo29 aynen canm sağlıklı olsunlar da ama ne bilim birden çatlak yumurta gibi gördüm göbeğimi 🤣şok oldum
Melek__55 Yalcnnaysgll zaten çatlamaya müsait vücudum azıcık kilo aldım mi her yerim catlyor acaba çok çatlar miym yada geçer mi 🥺
Yalcnnaysgll Melek__55 ilkinde bende çok zayıftım karın o kadar büyütmediği için 15. Haftada başlamıştım çatlamaya şuan karnım harita gibi ama beyazlaşınca kötü durmuyo.
SemaaR Benim karnım Harita gibi oldu. Aynaya baktıkça üzülüyorum. Ama oğluşum için değer diyorum. Ne ilaçlar , ne yağlar kullandım hiçbir işe yaramadı 😔
Melek__55 SemaaR genetikle alakalı bence bende yaglyordum arada bir ama bakın siz neler kullanmışsnz çatlamış gene peki nasl iz kaldı beyaz mı yoksa mor mu kalyor gene çatlaklar
Melek__55 Ozlem2904 benim baya kaşındı sonra çatladı neyse sağlık olsun napalm miniklerimiz için catlicaz da artık 😂
EgeninAnnesiiiiiii Melek__55 Bende 28 haftalik oldum. Karnim paramparça oldu. Bebeğim sağlıklı olsun umrumda değil çatlaklar
lunam Melek__55 kantaron yağı kullanabilirsiniz, yaralara ve izlerine iyi geliyor muhtemelen var olan çatlakların da etkisini azaltır. Ama tabi ki siz yine de önce doktorunuza danışın.
Oznurkk Melek__55 bende çatlamadım diye seviniyordum meğerse karnımın altında kırmızı mor çatlaklar oluşmuş haberim yok. Çatlak için yağ aldım ama karnım azıcık daha büyüsün çatlamadım diye beklerken çatlaklarım olmuş 🥺 Yapacak bir şey yok sağlıkla doğsunlar. Ama vazelin iyimiş diye duydum. Çatlakların üzerine vazelin sürebilirsin
Melek__55 Oznurkk bende hala catlamadğımı sanyordum gece telefonun ışığıyla bakım bir dedim birde ne görim mor çatlaklar 😵