Busra0147_ 37 haftalık olduk bugün yarın günümğz belli olucak normal dogum 22 aralık demişti bakalım nasıl olacak çok korkuyorum ama iplede çekiyorum kızıma kavuşacağım için Bi seste bebelerinizi kucagınıza alın annişler🙏❣️❣️🤲
Birdemetanne Gamzeee__ benim en başından beri bel ağrım var ama normal doğum istiyorum ama daha muayene oldum inşallah uygundur
Gamzeee__ Birdemetanne insaAllah kazasız belasız sizde kucağınıza alırsınız 🙈🥰birbirimize dua edelim 🤰🏼🐣
Leydis7mom Birdemetanne Çatı hiç açılmamış kanalada girmemiş bizim kız🤗 Yarın sezeryanla geliyor inşallah 🙏🏻
Ftmsgr Gamzeee__ normalmiş canım son haftalarımda olduğum için ntsye bağladı çok hafif 2 kere sancım olmuş haftaya birdaha gel dedi çatı muyanesi yapmadı daha
Lokumunannesii Birdemetanne ya belki bilen eden vardır diye yazıyorum. 2. Gebelıgım kızımda zorunlu sezeryan oldum açılma sancı hiç birsey olmadı sezeryana karar kıldık suan 36+2 tiz doktor bana aralıgın son haftasında alırız 25 ile 30u dedi ya çok geç olmaz mı.?😞41 haftaya tekamül ediyor normal yapacağım sanki. Sezeryan da 38 dedin mi alıyorlar bu neden bekletiyor
Umudayolculuk36 Birdemetanne çarşamba çatı muayenesi olacağımm canım 🙏🤰🏻Çok heycanlıyım blrazda korkuyorum sezaryan istiyorum normal doğumdan korkuyorum 🙁
dakpinar- Toprak_hira59 peki neden 37+4 te canım ? Bir sebebi var mı ? Ben de planlı sezeryan istiyorum henüz doktorumla konuşmadım 38+5 gibi diye düşündüm ama 37 de oluyorsa ben de öyle diyim 🥰