ilydsrn Semaddurmaz sezeryana dair hiçbir fikrim yok hep normal bekledik ama bebiş kilolu olunca doktorum sezeryan dedi 🙊 ama sezeryan olan arkadaşım sakın uyutmasınlar bebeğinin her anını gör çok güzel dedi
Asudeprenses Birdemetanne 36+5 ,normal doğum düşünüyorum oyuzden nezaman gelmek isterse artık prenses bekleyecz🙂22 Aralık tahmin tarih
Kumru_ Gamzeee__ Ay yok bakma sen onlara. Tek yapman gereken rahat olup kasmamak. Kendini kasarsan doğal olarak canın acır. Ama rahat olursan hemencik bitip gidicek😄Evet canım çok şükür herşey hazır. Düğüm temizliğindeyim bende. Dün kapı cam sildim. Az kaldı bitmek üzere temizliğim de
Gamzeee__ Kumru_ anladım canım benim icimi rahatlattın teşekkür ederim saol varol kolay gelsin Allah bi sancida kurtarsin senide 🥰
dakpinar- Toprak_hira59 peki neden 37+4 te canım ? Bir sebebi var mı ? Ben de planlı sezeryan istiyorum henüz doktorumla konuşmadım 38+5 gibi diye düşündüm ama 37 de oluyorsa ben de öyle diyim 🥰
HollyMolly Uygulama 6 Ocak gösteriyor ama bana doktorum 28 Aralık tarih verdi. Daha erken de olabilir dedi.
Yusufhalime Birdemetanne 36+5 olduk 3.gebeligim normal dogumdu diğerleri 40+6da ve 41+3 te olmuştu bakalım bu ne zaman gelecek en son 1 ay önce gitmiştim doktora çarşamba randevum var bakalım ne diyecek ne durumdayiz
Mervenurns Vajinal doğum istediğim için son 4 gösteriyor ama gelem giden hiçbir şey yok bugün kontrole gidiyorum bakalım ne diyecek 🤦♀️
mlke34 Son 12 🤱 bugün kontrolümüz var bakalım. Geçen hafta çatı muayenesi olmuştuk. Her şey normaldi, umarım artık açıklık oluşmuştur 🙋♀️
Sedanurce Guneyinannesi1 benimde 37+3 ve ismini kuzey koyucaz👶🏻 sizinde hem güneyin annesi hem aynı hafta gün görünce yazmak istedim🙈
Nihall002 Bende yarın alicam inşallah anestezi uzmanı görecek son tahlillerim yapilacak 3.dogumum ama korkuyorum yinede Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏