Busraaa127 Haftadayim ve hiçbir şekilde uyuyamıyorum. Sağa dönsem agriyo sola dönsem agriyo. Yüz üstü uyumaya alistigim için olabilir diye düşünüyorum. Ah o eski uyku rahatlığı 🤦 benim gibi olan anneler el kaldırsın 🤪😁
Annesininbitanesi1 Busraaa127 37+4 o kadar agrım varki hele pelviks kemiklerimin agrısından uyuyamıyorum o haftalarda zor oluyor ama uyumaya çalış canım 🥺🥺
Naz23 Busraaa127 benim şuan 16 haftalık tüp bebek yaptırdım transfer gününden beri hiç uyku yok bazen sabahları bir yada iki saat uyuyorum oda bazen ..gündüz hiç uyumuyorum bana dua edin 4 düşükten sonraki gebeliğim kucağıma almak büyütmek nasip olsun uykuyu bile problem yapmıyorum
_yagmurcuum_ 37+6 dan bildiriyorum 20li haftalarda uyudun uyudun sonrasını düşünme çooook zor oluyor uyumak 🤓
Busraaa127 _yagmurcuum_ ben erken basladim galiba 😂🤦 bu saat olmuş uyuyamadım simdi boyleysem o zamanları düşünemiyorum 🤦
_yagmurcuum_ Busraaa127 ben daha o haftalar yarım yüz üstü yatabiliyordum rahattım öyle hatırlıyorum yani şimdi bebeğin kafa sağda ayaklar solda olduğu için solun üstüne doğru yarım yüz üstü yatabiliyorum biraz rahatım geçen haftalarda hiç yatırmıyordu 🥺
Busraaa127 _yagmurcuum_ inanar misin ilk zamanlardan beri yüz üstü uyuyamadım hep bı baskı hissettim karnımda. Keşke uyuyabilsem yarıma bile razıyım. 🤦
_yagmurcuum_ Busraaa127 ben şimdi hiç uyuyamıyorum uyanıp 1 bardak süt içtim şimdi bi tane daha içeyim diye düşünüyorum gelen giden henüz yok… Tabi sabaha karşı 3-4 gibi uyanıp güne öyle devam ettiğim çok oluyor😂
Zezemeze 39 haftalık oldum artık ve geceleri uyuyamıyorum sıcak basıyor, nefesim daralıyor vs bir an önce doğsa bebeğim hayırlısıyla :/
_yagmurcuum_ Zezemeze ayyy Allah yardımcınız olsun bizde 37+6 olduk sizde benim gibi “zaten uyuyamıyorum bari doğsa da uykusuzluğuma değse sevsem” diye düşünüyor musunuz😂 ben bu ara sürekli bunu düşünüyorum bebek doğunca uyuyamazsın diyorlar sanki şimdi fosur fosur uyuyabiliyormuşuz gibi 😒
Elif3434 Busraaa127 pek hoş bulmadım 🤣 tam 2 saat oldu küçük hanım uyursa bende uyuyacağım. Post açtım hatta aşırı hareketliliği beni çok endiselendirdi diye. Bekliyorum 15 20 dk daha düzelmezse sanırım hastaneye gideceğim 😔
Busraaa127 Annesininbitanesi1 çok geçmiş olsun canım. Ahhh keşke uyuyabilsem. Doğumdan sonraki uykusuzluk için antreman oluyo benim ki galibaaa 😁
Annesininbitanesi1 Busraaa127 sorma benimde o haftalarda başladı uykusuzluğum halada öyle artık alıştım 😊