Benur mucizegebelik6 eğer normal doğumsa 12.700 tl Normal doğum artı epidural 13.500 Sezeryan 13.800 Sezeryan artı epidural 14.000 Tüm tahlillerin ve muayene ücreti dahil boyleymis canim arkadas yazdi . Evet kesin articaktr
mucizegebelik6 Benur benim doktorum dışardan olucak bu fiyatlarda olucak malesef yapicak bisi yok canım saol
Fatma29 Mervemry a life hastanesi 6500 paket aldım. Ilk Oğlum da orada doğum yaptım 2 sene önce 4000ndi
Merve899 Ben şu an 34 haftalık hamileyim medicana ankara hastanesine süleyman akarsuya gidiyorum gayet memnunum. Sompo sigortadan 8000 tlye dopum paketi almıştım muayene tahlil doğum hepsi içinde bir paket sundular.
Mervemry Bora5832 Bora5832 istediğim hastane aslında orası başka şehirde yaşıyorum ama Ankara’da yapıcam inşallah doğumu seneye fiyatlar ne olur bilmem zamanımız var biraz daha
Bora5832 @“Hatice0910”#p19008517dogum ,doğumdan sonraki hastanede yatış, tek kişilik oda doğumdan sonraki bebek bakımı yanlış hatırlamıyorsam ama hafta olarak doğuma daha varsa muayenelerinde dahil olduğu paket 5500 tl
aslikadir Keçiören medikalpark sevgi hanıma gidiyorum dogum paketi aldım 8500e doktorumdan çok memnunum
Mervemry aslikadir sadece doğum fiyatı ne biliyor musunuz ben sadece doğum için gidicem çünkü şehir dışında yaşıyorum
Hatice0910 Mervemry 1 hafta once paket aldm sadece dogum icin 5500 gibi bi mevla soyledilwr suanda 2. Paketleride o fiyatta isterseniz bi hastaneyi arayp detayli bilgi aln
cansornek Hatice0910 Memnunum Alptekin Beyi ben de çok duydum ama ona gitmedim hiç. Siz memnun kaldınız mı iletisiminden
Merve098 @Bora5832 canım muayene ücretleri nedir bizim burada cinsiyete bakmıyor doktor ben de Ankara’ya gelmeyi düşünüyorum cinsiyet öğrenmek için