FusunF Mervemry ben liv hospital gidiyorum henüz Doğum yapmadım ama şuana kadar gittiğim hastane memnunum bir sorun yaşamadım
Sude-96 Mervemry liv gayet iyi ben yattımda hemşireler falan da çok iyi hastane süper temiz ilgili sadece kalabalık biraz
OOzge25 Mervemry merhaba henüz doğum yapmadım ama Liv hospitala gidiyorum çok memnunum. Fiyat olarak da demir hayat iki can hamilelik sigortası yaptırdığım için hastanenin güncel fiyatını bilmiyorum maalesef
ElifT816 Geçen hafta aldığım doğum paketi fiyatları Başkent hastanesi doğum paketi 13.000 Medicana 11.000 Liv hospital 10.000
Rum-1 Benur canım ben biliyorum eğer normal doğumsa 12.700 tl Normal doğum artı epidural 13.500 Sezeryan 13.800 Sezeryan artı epidural 14.000 Tüm tahlillerin ve muayene ücreti dahil
Carriebradshow Mervemry doğum yapmadım ama Memorial den doğum paketi satın aldım. Doktorum Kudret Erkenekli. Hastaneden ve doktorumdan çok memnunum. Benim ikiz gebelik. Doğum paketi 15 bin oldu.
Benur mucizegebelik6 eğer normal doğumsa 12.700 tl Normal doğum artı epidural 13.500 Sezeryan 13.800 Sezeryan artı epidural 14.000 Tüm tahlillerin ve muayene ücreti dahil boyleymis canim arkadas yazdi . Evet kesin articaktr