Cansu10 EceBaysal tahminde bulunur net birşey söylemeyebilir genelde 15.haftada falan daha net konuşuyor doktorlar ☺️
Hacer21 Ozgur evet cnm kızlarımda adetimin üstünden geçtiği gibi mide bulantısı ve yorgunluk bitkinlik bardı bende
Hacer21 Ozgur evet cnm iki kızımdada hemen belirti yaşamıştım bında hemen olmadı bide cok cnm ekşi erik istiyordu bulmadık ama şimdide geçti cok şükür o aşermem 😄😄 daha önce hiç cnm birşey çekmemişti açıkcası
Ozgur Ozgur benimde kızımda miydem bulanmadi rahatım eski yedim ikincisi çok kötü gecti tatlı yedim doktorlar bi kiz diyorlar bi erkek ama içimden kiz gibi gelmiyor ya
Cans50 Eloelo 9 haftalıkken mı ne kadar erken maşallah ben 10 haftalık gittim dr birşey söylemedi.Ultrason resmi de belirsizdi resmen.Maşallah size.
Yarenelibol Ben hastaneye gitim13 ken sölemedi 14 ken kemik yapısı erkek dedi üç gün evvel baska bi hastaneye gitim doktor %99 erkek dedi suan 15+5 inş değişmez artk ❤️🤣😍🌺
Kubranurbulur Tosbik değiştimi sonradan cinsiyetiniz biz de 13 te öğrendik herkes değişebiliyor deyince bi tuhaf oldu 😅
Tosbik Kubranurbulur ahahahha.. 🤣😅evet canim çogunlukla kız dedikleri erkek cikabiliyormuş ama bizde cinsiyet degismedi. Suan 23 haftaligiz hala erkek 😂💙
TugceSenelKavak EceBaysal bugün yani 12+3te 2li test için gittim. Kıza benziyor dedi. Maalesef kesin birşey söylemiyor doktorlar 16 haftaya kadar. 🙄
Kubranurbulur Tosbik aaa iyi bari ya benim doktorum devlette fakat çok iyi bir doktormuş güvendim gibi aslında çok bilgili bir doktormuş güvendim yani ama bilemedim de korkuttular
RamazanFuLyaUzuner Eloelo çok erken değil mi 9 hafta nasıl öğrendiniz ki acep ya 😁 ben haftaya gidicem 10 hafta olcak gittimde görebilir mi ki