Ayyyse nevarneyokk tansiyonum düşmüyor ama nefes darlığı çok fazla var bebek hareketleride tekme gibi değil de sanki dönüyor vee arada göğsüme kaburgarıma doğru hafif tekmeler hissediyorum hayırlısıyla bi doğum yapalım inşallah ya♥️
nevarneyokk Ayyyse Bugün benimde baya yavaş bebek hareketleri korkmadım değil mide çabuk doyma hissi ve mide yanması oluyor sen hareketleri sayıyor musun ?
yigitege_annesi nevarneyokk senle haftamz aynı tansiyondüşmesi 2.trimesterfe oluyordu sürkli şimdi ise çatı ağrısı var son 2 haftadır nedendir bilmiyorum? 2 haftaya kontlroum v at kesin bunu sorcam çok kötü ağrııry
nevarneyokk yigitege_annesi Bebek hareketleri nasıl 34 ün sonunda ben bugün baya az hissettim hatta şuan normalde durmaz ama varla yok arası
nevarneyokk 2melekannesi_ Bebek hareketler nasıl ? Benim bugün epey fark oldu çok yavaşladı gibi geldi
2melekannesi_ nevarneyokk hareketleri iyi şimdilik sürekli takipteyim zaten azcık oynamasa zorla oynatıyorum😬🙈
yigitege_annesi nevarneyokk yeri daraldı artık tekme atamaz atarda sürkli atamaz kayma dönme harketleri yapar sürkli
nevarneyokk yigitege_annesi Evet tekme çok çok az genelde hep kayma ama baya kudurmuş gibi olurdu gece bu saatlerde hareketleri şuan öyle değil … Çıldıracağım
nevarneyokk yigitege_annesi Bilmiyorum bir günde bu kadar değişir mi sinirimden ağlayacak kıvama geldim
cennetkokulum_ nevarneyokk al benden de o kadar yavrumun ac kalmayacağını bilsem kalkıp yemek bile yiyesim hatta hazırlamaya üşeniyorum diyelim