Sakinem212 Bktbll bende 31+5 haftalığım doktpr ocağın sonunda doğum olacak dedi iyide ocak bitse 38 haftalık oluyor ben ilk bebeğimi 39+6 doğurdum bana kalırsa şubatıda görecem .
ArelinAnnesi01 Bebos döner mi acaba 😏 benim 2 hafta sonra 37 hem muayene hem nst var bakalım ne durumda
ArelinAnnesi01 Ozge-sarsilmaz belirtisi neydi vücudunuz da bişeyler hissettiniz mi doktorunuz mu söyledi
Ozge-sarsilmaz ArelinAnnesi01 Doktorum söyledi ama ondan önce de anlamıştım çünkü rahme tekme atıyordu artık yukarı atmaya başladı ve rahimde ağırlık hissi başlamıştı meğer kafasını yaslamış rahme ☺️ kontrolde yüzünün yarısını göremedik 😁 dönüyor duruyor.
DilberK Bktbll 33+5 im doktorum 37.haftada gel gün verelim dedi ikinci seseryanim olacak ocak ilk hafta doğum insallah
eminnee Yavuzz 35+1 deyiz iyi sayılırım çatılarım ağrıyor ve bazen sancı geliyor yarin konturolüm var
Yavuzz eminnee ben 36+1 ozaman benim 8ocak a kalmaz hakkimizda hayırlısı olsun inslakh saglikla alırız
Mayamina esmakc 40 ı beklersem bnmde 31aralık ve bizim bebek de önden gıdıyor doktor 38 e kadar normal doğurursan kendi gelirse cok iyi olur dedı bizde beklemedeyızz
Mayamina esmakc agrım sancım yok ancak ara ara alt tarafım sanki darbe almışım oraya gibi acıyor. Siizde durum nedir
ArelinAnnesi01 Ozge-sarsilmaz Darısı bana inşallah ne diyeyim 😊 ilk doğumum en azından bi kerede olsa normal doğumu denemek istiyorum
esmakc caglasvnc anladim canm boyu uzun olacak bende 36+4de gittim 305kkk0 kg 46 cm de boy nasil sizce
caglasvnc esmakc Bence çok iyi 46 cm. Bizimkinin boyuna bakmayın ben 1.78 im babası da uzun. O yüzden öyle muhtemelen.
esmakc caglasvnc aynen masallah boyunuz baya uzun dediğiniz gibi bide erkek kız boy farkı oluyor illa ki☺
caglasvnc esmakc Tabi hem doğumdaki boyla ilerdeki boy uymayabiliyor. Hiç düşünmeyin bunu 50 cm doğan abim 2.01 şuan. Eşim 53 cm doğmuş 1.78
Mayamina 36+6bitiyor birazdan 37 olcaz🌿 haftaya catı muayenesi var sabırsızlıkla kızımızı beklıyoruz ☺️ Bizimki de 49-50 cm gibigibi