esmakc A_S_K hayirli güzel dogumlariniz olsun inşallah sağlıkla kavuşun inşallah 🤲🤗 ama neden 37.haftada gün verdiler erken değil mi kalsa biraz daha mesela gelişimi nasilmis
A_S_K esmakc Ben istediğim tarihe verdi doktorum. Gelişimi iyi. Bir sorun yok. Ertelesede en fazla 1 hafta 38+0 de alıyormuş. 🤭
HaticeBerkayBalat3103 @Bktbll 36+3 Haftalıgım son 25 günümüz kaldı rabbim bizlere kolay dogumlar nasip etsin inşallah ☺️☺️🙏🙏
esrayeen Bktbll Selamlar, benim de 35+4 dr 2 hafta geriden geldiğini ve minnoş bi bebek olacağını söyledi.Çok tedirginim başına böyle birşey gelip de vaktinde doğan varmı? Neler yaşadınız ? Sürekli internet den bakıyorum dakat oda stres yaratıyor:(
Gamze_yildirim 33+5 olduk benim de Aralık sonu Ocak başı 2 hafta önden gidiyor oğluşum bakalım Allah ne gostericek geceleri çok kasılmalarım olmaya başladı bir tek
caglasvnc esmakc Hayır yapmadı, nst ye de sokmadı. Bir bildiği vardır dedim😂 36+5 de tekrar gidicem belki o zaman yapar. 3100 gram 48 cm dedi
Elbruzebru esmakc merhaba doğuma yakınız sizinle bende 36 haftalıgım etütlerinizi doğuma yakın ne zaman aldınız yada alıcaksınız acaba ? Bende çelişki içerisindeyim normal doğum olucak çünkü
esmakc Elbruzebru bence doktor karar verir normal veya sezeryan diye ama ilk dogumsa bence kendi sancılarınızi bekleyin ki normal olma şansı artar benim ilki sezeryandi eğer kilolu olursa normal denemicem
Eliza22gzm Bktbll 32+6 olduk ocak görünüyor fakat bebeğim hem önden gidiyor hemde biraz aceleci 24 haftadan yoklamaya başladı. 30 haftadan doğum pozisyonunuda aldı ama bakalım 🤷🏻♀️
ArelinAnnesi01 Bebos döner mi acaba 😏 benim 2 hafta sonra 37 hem muayene hem nst var bakalım ne durumda
Mrs_Demir Bktbll atarsa 18 yani uygulamaya göre belki daha erkende gelir benim kızçem hiç bille değil 37+3 haftalığız en son aralık 25 dedi doktoe gelmezse suni sancı vericekmiş
Ozge-sarsilmaz ArelinAnnesi01 2.gebeliğim 35+3 şu an hamileliğin başından beri tersti midemi yakıyor sürekli istifra ediyorum dönse artık diyordum maşallah bu hafta döndü 🙏🏻
ArelinAnnesi01 Ozge-sarsilmaz belirtisi neydi vücudunuz da bişeyler hissettiniz mi doktorunuz mu söyledi
eminnee Yavuzz 35+1 deyiz iyi sayılırım çatılarım ağrıyor ve bazen sancı geliyor yarin konturolüm var