Asibel Mikmikbuk ben gittiğimde 6+6 idi. O zaman hiçbir test istemedi 8+6 da isteyecek demek ki diye düşünüyorum şu an 🙁
Mikmikbuk Asibel Aynen 15 tane test vardı nerdeyse 1700 lira istediler devlette yaptırıp özele gösterdim sonucu
Asibel Doktorum a life hastanesinde alptekin alagöz belki hastası vardır burada. Doktorun rutini mi bu acaba?
Denizvegokyuzu Asibel İlk 3 ay boyunca 2 haftada bir kontrole çağırdı beni doktorum. Sonrasında ayda bire döndük .😇 İlk 3 ay riskli dönem olduğu için daha sık kontrole gitmemiz daha iyiymiş 😇
Asibel Denizvegokyuzu ay çok teşekkür ederim. Bi sıkıntı yok diyip 2 hafta sonra gel diyince sürekli kafamda kurmaya başladım
Mikmikbuk Asibel 2 hafta sonraki Özel muayenenin ertesi gününe devlete randevuyu şimdiden ayarlayın bence olmadı iptal edersiniz😀💕
SekerDehasi Asibel İlk kontrolden sonra 2 hafta sonra cagirip sonra aya dönüyor benim doktorum da oyleydi . 4ncu haftada öğrendim gittim 6da gittim 8 de yine çağırdı . Sonra aya döndü merak etme ters giden birşey olsa söylerdi zaten
Asibel SekerDehasi teşekkür ederim bende şu an öyle düşünmeye başladım. Gittiğimde bu sefer sorucam her şeyi 🙈