Minelsi Hcranne Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim ☺️ Vaktiniz olunca biraz bahseder misiniz doktorunuz hastane doğum seklinizden
Hcranne Minelsi Berilbebek çok teşekkürler. Öncelikle normal doğum istiyordum başından beri. Catimda uygundu. Gebelik şekerim vardı. Perşembe günü sabah 10 gibi sızıntı şeklinde suyum geldi. Hastaneye gittik açıklık 2 cmydi. Sancı odasında beklemeye geçtik. Serumla sancı verdiler. Ama benim acikligim hızlı ilerlemedi. 4 cm olduğunda bebeğin kalbinde ritim bozukluğu vardı. Sezeryana alındım. Yani sezeryanla doğum gerçekleşti. Çok şükür bugün de taburcu olduk. Sizlere de kolaylıklar diliyorum 😊
Esmnr ozlmkcakgn canım 1 gece mi 2 gece mi yatış fiyatı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
61cvhr Esmnr 2 geceye cıkarmışlar sezeryan dogumu aradım öyle söylediler doktorlar kabul etmemiş 1 geceyi
Esmnr ozlmkcakgn iyi canım benimde 27 ocakta sezaryen doğumum olcak tabi erken gelmeye niyetlenmezse😂 nasılsın peki ne hissediyorsun :)
ozlmkcakgn Esmnr Allah hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin bütün hamilelere 🤗 hiç böyle hayal etmemiştim doğumumu ani gelişti 40 haftam doldu ve sezaryene karar verdik şaşkın ve heyecanlıyım🥳🥰
Esmnr ozlmkcakgn amin canım benim. 40 haftadan sonra bekletmek istemiyor doktorlar risk oluşturuyor diye. Sağlıkla doğsunlarda doğum şekli hiç önemli değil. Sen stres yapma içini ferah tut. Umarım doğumun en güzel şekilde geçer canım 🥰 biliyorum uyuyamaZsın heyecandan ama uyumaya dinlenmeye çalış☺️
ozlmkcakgn Esmnr çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim senin de gönlüne göre versin hayırlı doğumların olsun bizimki kanala girmedi ve ciddi basur sorunum var riske atamadık direk sezaryen önerdi ebe ve doktor nasibim buymuş🤷🏼♀️
Esmnr 61cvhr ben doktora sormuştum bana kendini iyi hissedersen gazını çıkartabilirsen 1 gece kaldıktan sonra çıkabilirsin demişti ama sanırım ben 2 gece kalmayı tercih ederim. Zaten her türlü o parayı alcaklar 😂
61cvhr Rabbim saglıklı doğumlar nasip etsin canım hepimize sana da inşallah 💜💜 tez zamanda ayaklanırsın inşallah 🙏🙏🙏
61cvhr Esmnr hiç sorma bacım alacaklar valla yeter ki saglıklı olsun bebeklerimiz ne yapalım şubat 2 bekliyorum zaman geçmiyor 😀😀
Berilbebek Hcranne çok teşekkür ederim en önemlisi sizin ve bebeğin sağlığı.Biz de Pazartesi ye kadar bekleyecez kendiliğinden gelmezse suni sancı ile deneyecekler .
Hcranne Berilbebek şimdiden kolaylıklar diliyorum. Ne kadar acı cekseniz de sonu çok güzel oluyor bunu düşünün 😊
61cvhr Hcranne ben ilk gebeligim belden uyuşma olmuştu bunu komple istiyorum cünkü artık bel ağrısına dayanamıyorum 2cisi de olursa cok qgrım olur diye