Berilbebek Hcranne Bugün doğumhanede nst ye bağladılar ve tekrar çatı muayenesi oldum 1 cm açıklık varmış Çarşamba tekrar çağırdı doktorum onun öncesinde bi durum olursa gel dedi
Hcranne Berilbebek Berilbebek nst de sancı çıktı diye mi baktılar. Tam haftamız doluyor mu. Suni sancı ile mi baslatacaklar acaba doğumu. Ben de Çarşamba günü gideceğim kontrole
Hcranne Berilbebek hayırlısıyla kavuşmanız dileğiyle. benim de bu aralar sancım arttı. İnşallah acikligim da olur ve doğum başlar.
Berilbebek Hcranne inşallah ikimiz de hayırlısı ile kucağımıza alır güzel bi şekilde atlatırız bu süreci🙏🏻
Berilbebek Aranızda öğretmen olan var mı ?Doğum öncesi analık izni bittikten sonra bebek hala doğmadıysa nasıl bir yol izleniyor geçen günler doğum sonrası izinden mi gidiyor acaba bilgisi olan var mı?
Hcranne Berilbebek İzne ayrıldıktan sonra 16 hafta izin var. Bebeğin doğum tarihi çok da önemli değil. Ben bu şekilde biliyorum yani bebek dogmazsa doğum sonrası izinden gidiyor. Erken doğarsa da izinler bir nevi doğum sonrasına aktarılıyor
Hcranne Berilbebek iyi günler. Ben dün gittim. Nts de sancı çıktı ama açıklık yoktu malesef. Bekliyoruz yine. Siz gittiniz mi
Berilbebek Hcranne ben de bugün gittim aslında sancım oluyodu ama nst de çok hafif çıktı açıklık yine aynı biz de bekliyoruz cuma tekrar çağırdı
Hcranne Berilbebek bana doğum olmazsa pazartesi gel dedi. Yürüyüş yap dedi. Bakalım inşallah birşeyler olur