Acemi_anne61 Annemm_22 ayy haftalardır bende tam iyileşiyorum tekrar başlıyor o kadar bezdim artık doğsa da bende toparlasam onu da yormasam diyorum artık 😣 korkma bebege birşey olmaz ama bol su iç arada limonlu su da içmeni tavsiye edebilirim
Annemm_22 Acemi_anne61 teşekkür ederim içmeye çalışıyorum ama çok içemiyorum sıcak su bal limon yapıp içiyorum günlük iki bardak inşallah bebişler iyi olsunda
Piraye2021 29 haftalık, sırt ağrısı ve sol göğüs altında bildiğiniz etim acıyor sanki ezilmiş, sıkılmış gibi. Tuhaf bir acısı var. Solumda asla yatamıyorum çok rahatsız oluyorum.
CinyurunAnnesi Haftadayız ve şu aralar baya hareketlilik olmaya başladı bir sorun bi sıkıntımız yok çok şükür
RumeysaNur34 Znerminn 28+5 bel ağrısı artık çabuk yoruluyorum sanki bir an önce vakit geçsin istiyorum geceleri uykusuz 😅
Znerminn BabyLoveeee sırt üstü yatma asla canım.Ben sırt üste yatdığım zaman gece, sabah kalkınca çok çok acıyorr🥺
BabyLoveeee Znerminn uyku problemi başlamaya başladı bende valla her türlü yatış makbuldür yeter ki uyku olsun🤣
Znerminn Benim akşamlar mide yanması fenaa 28. Haftaya girdim.Elma felan yiyoeum birazcık geçsin diye.Birazcık ayakta kalınca fenaa acıyor sırtım yatamıyorum batıyor nefes bile alamıyorum sanki🥲🥲
_ipekkkkk Znerminn 30+2 elhamdülillah 🤲👣 1 hafta önden gidiyormuş 🤷♀️ doktor sorun teşkil etmiyor dedi şeker var insülin ve diyet yapıyorum Sırt ve bel ağrısı arada kasık ağrısı adet Olcam gibi sürekli değil ama 29+6 da gittim en son 1507 Gr olmuş 😀🤣 allahm komik minnak Sağlıcakla gelsin bütün kuzucuklar canım 🤲💗
Znerminn Minikkuzular Nisssaaa Kızlar yedinci aya geçince her akşam havuç ve elma suyunu sıkıp için.Bebekleriniz güzel uyur, sakin bebekler olurlar.Bana bir kaç kişi önerdi.Annemde hep komşumuza gebeyken yapıp içirirdi.Bebiş çok sağlıklı sakin bebekdi.Bende yapıcam inşallah işe yarar🥰🥰
Minikkuzular Znerminn ayyy ne güzel bilgi paylaşmışsın ikinci bebeğim olduğu için bu bilgiye ihtiyacım vardu çok teşekkür ederim canım ❤
Znerminn Canselyaren benim kafamı fena karıştırdı bu haftalar😅Ben ilk gittiğimde doktora 4 haftalık gebesin dedi o zamandan hesapladım.Her ayın 1i bir ayım tamamlanıyor öyle hesaplıyorum.Yani aylarla gidiyorum haftalarla değil🤷♀️☺️☺️
Canselyaren Znerminn Ciddimisin bnde 24 hafta 3 günlük 25 sayılıyor yanı kimisi 27 de giriliyor 7. Aya diyor kimisi 30 da🤷
Znerminn Kızlar ben gebelikten önce 48 kilo civarıydım. 28. haftadayım 60 kilo oldumm🙊🙊🙊 ne yapmalıyım sanki bi tık çok oldu☺️☺️
Znerminn Canselyaren yok canım 30 da olmaz o çok geç oldu. Ben 28e girdim, ayın 1 de gebe kaldım o yüzden iki gün sonra 7. aya giricem diye düşünüyorum