Vuslat61 Kisiden kisiye degisiyor hersey gibi..ben dogustan yarim rahimliymisim bunu anlamak icin ilaci iki kez verdi ama oluyodum acidan..cok ameliyatlar gecirdim bu kadar aci hissettigim birsey olmamisti..tabii herkes farkli hisseder..
Eddaliko Vuslat61 merhaba canm hamile kalabildin mi yarım rahim probleminin çözümü neymiş araştırdın mı
Bahar11mucize Mylife1 aynen öyle şükür tedavi gördüm olmadı sonra kendiliğinden oldu bu arada pko var bende
YaprakBakiran Mylife1 Mylife1 canım şişlide ecomar var beni doktorum oraya yönlendirmişti son teknolojiymiş aleti 5 dkkada bitiyormuş bana gerek kalmadı ama yorumları çok güzel devlet hastanesi asla önermiyorum bilgin olsun geçmiş olsun 🙏🏻♥️
GizemCengiz Ağrısı adet sancısı gibi ama senin acı eşiğine bağlı. Bir arkadaşım hiç acımadı falan dedi beni gaza getirdi ben çektirirken kötü oldum. Yinede iyi ki çektirmişim diyorum. Cesur ol. Ben güneşli medicine hastanesinde çektirdim ama şişli echomar iyi diye biliyorum. Kesinlikle şişlide çektirmeni öneririm.
Melikezturk Mylife1 ben çektirdim canım mayisin 12 sinde çektirdim hala daha kalmadım canım düşük yapalı da 8 ay oldu
Aysegun PelinOuzhan evet bende ilkini orda çektirdim çok acıdı ikinci de başka hastanede çektirdim önceden iğne yaptılar hiç anlamdım
Gzdtkn Mylife1 bende çektirdim özelde çektirdim doktorum tecrğbeliydi bu konuda üç dk ya sürdü ya sürmedi. Anestezi almadım. Doktorun dediklerini dinlersen bişey olmaz. Tabi acı eşiğinede bağlı kimisi çok zor diyor kimisi anlamadım diyor. Hiç acı yok dersem yalan olur tahimine ilaç veriliyor neticede ama dediğim gibi üç dk sürdü sürmedi bitti. Ayağa kalkınca kanamam oldu eve arabamla kendim döndüm 😊 akşamda kanama kesildi zaten. Özel hastaneydi ama eski aletler vardı şimdi yeni aletler çıkmış daha az hissediliyor diyorlar. Korkulcak bişey yok kendini kasma yeter 👍🏻 Çektirdikten sonraki 4. Ayımda sanırım hamile kaldım zaten.
Mylife1 Kızlarrrr bugün rahim filmi cektirdim hiç bişekilde ne ağrı ne kan gelmedi hafif bi ağrı 2 sn oda adette cektiğim ağrının yanından gecemez cok hafifti temiz cıktı Allaha şükür kiii bakalım 5 gün antibyotik ilişki yok 5 gün snra serbest.. Hakkımızda hayırlısı
Tubasim @Mylife1 ben de çektirdim canımdan can gitti öldüm öldüm dirildim hayatımda hiç o kadar acı çekmemiştim, Tüplerimin ikisi de tıkalıymıs doktorum zaten tıkalı olursa ağrı olur demişti, dediği gibi de oldu. Ama çok şükür film sırasında iki tüpümde açıldı
Tubasim Mylife1 ikinci ay hamile kaldım, iki senedir bebeğimiz olmuyordu. Ama boş gebelikmiş kürtajla sonuçlandı. Şimdi adet olmayı bekliyorum. Demem o ki bebeği olmayan herkes rahim filmi çekilmeli
Mylife1 Tubasim benimde rahim gerideymiş bunu tabi cekildiğim yer değil doktorum söyledi gebeliğe bi engeli yok dedi ama kolay olmamasıyla bi alakası var mı anlayamadım. /
Elif-1516 Mylife1 ben çektirdim, çektirdiğim ay hamile kaldım. Bazen tüplerde tıkanıklık oluyormus ve film çekilirken verilen ilaç o tıkanıklığı açıyormuş. Rahim filmini de anestezili cektirdim 5 dk uyuyup uyanıyorsun.
Tubasim Mylife1 canım bunların hepsi bizim için bi sebep, Allah ne zaman isterse o zaman bizim de evladımız olacak. Sabır ve dua 🙏🏻