bsramut Canselyaren benimde ilkinde hiç böyle bir sıkıntım yoktu erken doğduğu halde hamileliğim hiç böyle değildi bu seferkinde benimde çok erken haftalrda başladı 24. Haftada falan bailadı genital baskı ve ağrı resmen yere basınca zonkluyo 😞
Canselyaren bsramut Oyle yapıyorum cnm da işte kızım var malesef iki yaşında sürekli onunla ilgileniyorum 💆
kbrkrblt16 Bende oğlumda 33+6da doğum yaptım şimdi ikinciye hamileyim 14 haftalık. doktorum tekrar erken doğum olabilir dedi sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah🤲
Glser Canselyaren Aynn öyle sanki cikicakmis gibi bir his bsy bastirilmus gibi ağrım yok ama kontrole gidicem bir çok fazla hareketli o yüzden de olabilir hiç durmuyor uyumuyor sanki sürekli bir hareket var siz doktora ağrılarınızı falan söyleyin fitil falan verir belki
Papatya-Kokusu Canselyaren İlk bebeğim 33 haftalık doğdu canım suyu azaldığı için suan 22 haftalığım buda erken doğacak plesenta falan asağıda gelişim geriliği vs var erken alacaklar yine biraz 🙄🤦🏻♀️
SerpilEsra Canselyaren insallah bekler haftasini canim genelde ilki erken olunca 2.de oluyo derler bizzat yasadimda bunu ama doktoruma ilk gebeligimde sordugumda oyle bisey yok demisti bunyeden buyeyede degiseblr
Canselyaren SerpilEsra Oylr ama cnm işte rahim alışıyor derler yani 40 beklemiyor bebek malesef 36 lari gorseydik de