Canselyaren Kızlar kızım 35 haftalık Ken doğmuştu şimdi 24 haftalık hamileyim rahim ağzı kisaligindan dolayı ztn riskim var ama belli olmuyor işte. İlk bebeğin erken olmuşsa buda erken doğar dedi doktorum olabilir mi ?
Semiha_ Canselyaren benim komşunun ilk çocuğu 35 haftalık doğdu ikincide öyle doğdu canım kesin birşey diyemem umarım haftasını bekler bebişin 🙂
Tugbaa2937 Canselyaren ya benimde erken olmadı ama aher iki çocuğum da da 34 haftada açıldım. İğne ile durdurdular. Bunda da olursa şaşırmam doktorun dediyse sen beklemeye hazırlıklarına basla
Merveelisa Canselyaren sağlık probleminizden dolayı dediyse olabilir tabi ama her bebek aynı olmuyo benm ilk kızım 40 haftalık doğdu ikinci oğlum 37 haftalık doğdu sağlık olsunda inşallah sizinki de zamanında doğar
bsramut Canselyaren ilk hamileliğimde kızım 34. Haftalıkken doğdu bu hamileliğimde ilki erken doğum diiye riski görüp doktorum şuana kadar Progestan fitil kullandırdı şuan 36+3’üz canım fitili bıraktık bekliyoruz o hiç belli olmaz sıkma canını bende çok takıyordum bu haftaya kadar her an doğurcakmışım gibi bekliyodum korkudan
Canselyaren Semiha_ yaaa ciddimisin🙄 cunki doktorumda dedi biri erken doğruysa eğer ikincide muhtemelen oyoe oluyor
Semiha_ Canselyaren Sen yinede her ihtimale karşı erken zamanda hazırlıklarını tamamla o zaman canım ikiside tam 35 haftalıktı doğduklarında ilki erkek ikincisi kız çocuğuydu
Canselyaren Semiha_ Ocak gibi hersryimi hazırlamayı düşünüyorum cnm Ocak bitince 33 haftalık olucm 🙄 hiç belli olmaz cunki
Canselyaren Tugbaa2937 35 TE direk suyum gelmisti kuzum o yüzden erken oldu ama bn Ocak gini hazırlıklarımı bitiricem yinede
Emelsayin İlk bebeğim oğlum 35 haftalik doğdu kızım 33 haftalık şimdi 3.bebeğime hamileyim 33 haftalık olduk her an tetikdeyiz gelecek diye
Canselyaren bsramut Cok şükür cnm zamanında gelir inşallah 🤲💙 bn de 36 37 yi bulsa yeter diyorum kuzum ama ne olur ne olmaz hazırlığımi erkenden bitirmek en iyisi olucak galiba 😢
bsramut Canselyaren benim doktorum da 36yı görsek Allahın izniyle onada şükür diyodu gördük şükür inşllah sizde görürsünüz canım. Tabiki hazırlığını yap ilkinde bende hazırlıksız yakalndım hiç bişeyim hazır değildi bunda 30. Haftada hazır ettim çantamı falan
Glser Canselyaren vallaha benm ilkinde riskim vardı 37 3 e kadar durdu ama bunda sanki daha erken başladı baskılar ağrılar 27 3 um durmazsa diye korkuyorum oğlum 16 gün kuvezde kaldi kabus gibiydi bunda da aynı şeyler olursa diye korkuyorum dayanır ins canom hiç kalkmanyat dinlen bol bol
Canselyaren Glser baskı derken şöyle mesela deilmi afedersin yürürken sanki allttan baskı oluyor deilmi cnm bnimde öyle otururken bile ağrım oluyor
Canselyaren bsramut bnde öyle yapicm kuzum ocağın sonunda 33 olucam Allah izin verirse 30 gibi hazirliyicm herşeyimi. Afedersin o kadar alttan baskı yapıyor ki sanki bu daha erken başladı
Glser Canselyaren Aynn öyle sanki cikicakmis gibi bir his bsy bastirilmus gibi ağrım yok ama kontrole gidicem bir çok fazla hareketli o yüzden de olabilir hiç durmuyor uyumuyor sanki sürekli bir hareket var siz doktora ağrılarınızı falan söyleyin fitil falan verir belki
bsramut Canselyaren benimde ilkinde hiç böyle bir sıkıntım yoktu erken doğduğu halde hamileliğim hiç böyle değildi bu seferkinde benimde çok erken haftalrda başladı 24. Haftada falan bailadı genital baskı ve ağrı resmen yere basınca zonkluyo 😞