Powergirls Ben 20 haftalıkken delta varyantı geçirdim. Aşısızdım. Şu an 33+1 deyim . Faranjit geçirir gibi hafif atlattım. Kardeşim doktor ve bana bu hastalıkta en önemli şeyin beslenme ve vücut direnci olduğunu söyledi. Her gün sabah keçiboynuzu özü 2 kaşık aç karna, gün içinde 2 kaşık harnup pekmezi, d vitamini ( normalde günde 3 damla ölçüsü ama hasta olduğum için abartabileceğimi söyledi ve her gün 15 damla kullandım), her gün 1 tane c vitamini ve çinko birlikte olan efervesan tablet, her gün kemik suyuna çorba, propolis ( ben apiteranın propolisini tek kullanımlık olanlarından her gün 1 tane 1 kaşık çam balı ile süte karıştırıp içtim), bol meyve tüketmemi, sürekli aynı pozisyonda oturmamam ve yatmamamı (pıhtılaşmayı önlemek adına) ve günde 5 litreye kadar sürekli elimde su ile gezip yudum yudum içmemi söyledi. Kendi kadın doğum doktorum da 15 gün boyunca coraspin kullanmamı söyledi. Pandemi merkezinden kontrol için arayan doktorlar da su konusunda sürekli uyardılar. bu şekilde atlattım çok şükür.