Elfnr Damyavuz oğlumda 9 haftalıkken yüzde 70 erkek dedi kemik yapısından ve kalp atısndan anlıyorlar perinologd doktorum yanılmadı
Damyavuz sevgitekes bunda direk erkek dedi. O gördüğüm şey başka bir şey değilse erkek. Bariz belli ama Allah’ın hayırlısını versin 🤲🏻
Laleozkan_09 Damyavuz bence ümitlenmeyin daha çok erken. Ben 20 haftada net öğrendim. 20 haftaya kadar kız erkek dediler hep. En son kız da karar kıldılar.
asdfg3 Damyavuz tahmin demis zaten kesin dememis benim doktorumda 11.haftada yüzde 80 kiz dedi 14.haftada kesin kiz dedi.. bence doktorun tecrubesiyle de alakali anlayabiliyolar bazen ama tabi degisedebilir ☺
deletedmom87894 Damyavuz canım bence hemen alışverişe başlama ne olur ne olmaz🌸benim bebeğimi 15 haftada göremedi bebişim erkek bu arada 16 da netleştirdik 9 çokk çokkkkk erken 🤷🏻♀️
Damyavuz deletedmom87894 2. Gebeliğim asla başlamam. İlkler hep heyecanlı geçiyor ama 2 ler normal geçiyor 🥰
Canselyaren Damyavuz Usg resmini atabilirsiniz baklm daha oluşmayan bebeğin cinsiyeti nasıl belli oluyor 🤣bna 12 de kesin kız dedi 14 TE gittim bariz erkek ti ki ztn organlar bile 11 haftada oluşuyor
Damyavuz Canselyaren 😂 kendini kaptıran yok ta sadece siz böyle yorum yaptınız. Çok ilginç TAHMİN DİYE belirttim zaten … iyi akşamlar
nuhunannesi42 Damyavuz 9 haftami ? 9. Haftada ben bebeğimi gördüm şekilsiz semalsiz bişey belli değil nasıl tahmin de bulunuyo 🤣