Damyavuz 9 haftada doktorumuz tahminde bulundu, bu hafta bende beklemiyordum dedi ama kendini gösterdi ilginç 🤗
Birgul Damyavuz aa bende çok şaşırdım şu an :) 11. hafta da bana da tahmin yapmıştı ama yanlış çıkmıştı değişebilir bence :)))
nevermind Damyavuz daha yeni olusnaya baslamistir nasil anladi ki , normalde 13-14 de bioe yanlis biliyorlar acikcasi bana inandirici gelmedi
Sude-96 Damyavuz dokuz hafta mı oluşmuşmuda tamamen Organı görmüş çok enterasan, benim doktorum organı tam olarak 14 veya 15 demişti galiba o zaman oluşur ben ondan öncesinde bir şey söylemem dedi Aileler hemen alışveriş vs yapıyor dedi
Damyavuz Birgul kordonu değil di o minik şey :)) kordonu da var ultrason resminde o minik şeyde bende şaşırdım 😂
sevgitekes Damyavuz benim de ilk hamileliğimde kızım da böyle yapmıştı Doktorum 9 haftada erkek pipisini gördüm dedi 11′de de aynı şekilde sonra 15 de gittim kesin kız dedi Yani erken haftalarda ben pek güvenmiyorum Şimdi ikinci Hamileyim 8 haftada gittim en son 15′te gideceğim cinsiyet için
Damyavuz sevgitekes ilk gebeliğimde kızımda sa bana aynısını yaptılar 12 haftada tarama testinde %90 erkek dediler dünya güzeli kızım oldu 🥰
sevgitekes Damyavuz işte dediğim gibi iyice büyümesini bekle bir dahakine 15 de git benim gibi olmuş senin de Peki bundan ne tahmininde bulundular
Damyavuz sevgitekes bunda direk erkek dedi. O gördüğüm şey başka bir şey değilse erkek. Bariz belli ama Allah’ın hayırlısını versin 🤲🏻