asenacicek SayeMom bence zorlanmayacaksan çalış. Sırf temizlik ütü vs. uğraşmak için erkenden izne ayrılma ziyan olur zamanın.
asenacicek Ylzknn magnezyum kullanıyor musun? Benimde ayağım uyuşuyor kramp giriyordu suya atılıp içilen magnezyum vitamini içince bir süre sonra geçti.
Ylzknn asenacicek magnezyum içiyorum. Doktor prrotein ağırlıklı beslen akşam 10. Dan sonra su içme dedi ama ben gece kalkıp su içiyorum içim yanıyor. Beslenmeme de dikkat edersem ödem azalıyor aslında ama çok acıkıyorum yani bana ödem müstehak
Elfs AsminMoms yılda 6 ay heyet hakkımız 40 günde tek hekim raporumuz var siz zaten rapor alırsanız da bundan eksilecek yani anlamı kalmayacak şimdi heyet almakla uğraşacağınıza doğumdan sonra alın. O 8 hafta yerine raporu değerlendirirsiniz. Sizin kurumda ikisinin farkı mı oluyor yani doğum izniyle heyet de maaş farkı falan mı var?
AsminMoms Elfs ikisinin farkı yok sadece heyet alırsam doğum izninden düşer mi diye merak ettim canım hamileyken alabilirim belki heyeti ama doğumdan sonra kimse vermez öyle çok diye düşünüyorum
hiaylin SayeMom merhaba bende çağrı merkezi çalışanıyım özel banka da çok yoğun ve stresli gerçekten sizin eğer yoğun ve stresli değilse 37 ye kadar çalışmak daha mantıklı tabi ben banka olduğu için aşırı yoğun 32 de ayrılmayı düşünüyorum ☺️ Erken doğum riskim de var
missengineer Dilantrkmn merhaba, doğumdan sonra önce analık izni, sonra yıllık izin, sonra şirket izin verirse toplu süt izni, sonra da ücretsiz izin alınabiliyormuş sırasıyla. Ben de şirketimden öğrendim. Ücretsiz izniniz bitince işten ayrılabilirsiniz.
Mltm07 SayeMom kendinizede vakit ayırmak isteyecebilirsiniz doğumdan önce zaten ağırlaşırsınız 32 ye tabikide bebekle 1 gün bile çok değerli fakat son zamanlarınız çok zorlu olabilir kendi fikrim ben olsam çıkardım izne hem hazırlıklarımı yapardım
Sekerfasulyesi SayeMom 36. Haftam çalışıyorum, aktif araç kullanımım devam ediyor yani uzun süre oturamıyorum ayaklarımın altına destek koydum😅 bu hafta son artık 🙏🏻 bebekle doğumdan sonra daha çok vakit geçireyim die gidebildiği yere kadar gitsin dedim😂
Sirius0 Dilantrkmn ben toplam 9 ay kullanıyorum bebeğim 9 aylıkken başlayacağım .6 aya kadar ücretsiz izin kullanma hakkınız var
Selcans SayeMom ben evden çalışıyorum 37′ye kadar çalıştım biraksalar devam ederdim sonradan bebisle vakit gecirmek icin ki kendisi de hala gelmedi 39 olduk 😅 işiniz yorucu değilse, son haftalarda muhtemelen iş arkadaslariniz da destek olur once çalışabilir alıp deneyin bence 😇
tgcasy SayeMom ben 32de çalışmaya devam etmek istedim çm çalışanayım bende Ama benm bel ağrılarm coğaldı 1haftaya yakın daha çalısabildim sonra doktor dedi.izne cıkarıcam ağrılarn coğalıyr erken doğar dedi mecburen izne ayrıldm
Bbilgi Ben de 32 de çalışabilir raporu alıp 35. Haftaya kadar çalışmayı planlıyorum. Doğumdan sonra işe geri dönmeyi düşünmeme rağmen. Çünkü evde doğumu beklerken canım sıkılabilir. 37. Hafta da çok geç geldi. 1 ay kala ayrılmak istiyorum hem bebek hazırlıkları hem doğum hazırlıkları. Çalıştığım için hiç yürüyüş yapamıyorum. Ofis çalışanıyım. Son ay pilates yoga yürüyüşe de vakit ayırabilmek istiyorum. Ama eğer doğumdan sonra çalışacak olsam son güne kadar çalışırdım sanırım.
Valide SayeMom 32+2 ikiz gebeyim 30 dan başlıyor bizim çalışabilir raporu, çalışıyorum 112 deyim ben de 🌸 işlerimi halletmiştim, eşim de doğuma 1 hafta kala izinli onunla yine kaba işlerimi yaparım Allah’ın izniyle , bebeklerle geçirmek o vakti daha mantıklı geldi bana 🌸
SayeMom Valide galiba bende tam tersi yapacağım. 32 de çıkıp doğum sonrası raporum bittikten sonra 6 ay ücretsiz izne çıkmadan o araya 1 ay rapor koyucam