SayeMom AsminMoms hiç açtırmazsan düşmez ama açtırman gerekli ne zaman açtırırsan o sürelerden devam eder dpgum öncesi raporun buda kötü olur senin icin süreler eksik olur cocugunla geçirdigin🙆🏻♀️
AsminMoms SayeMom anlamadım yaa 🙈 şimdi ben 32 den sonra bir aylık heyet raporu alırsam doğum izninden sayılır mı ?
Nihanus SayeMom gittiği yere kadar çalışmak çok güzel doğum sonrasına izin ne kadar çok o kadar iyi ama tabi gücüniz kuvvetiniz yerinde iyi hissediyorsanız aksi halde gitmeyin tabi ama işinizde aslında oturarak olduğu için bir nebze rahat olur gibi geliyor son haftalar hareket kısıtlanıyor çünkü
Dilantrkmn Ben 23 haftalık hamileyim şuan için acayip zorlanıyorum benim de işim çok stresli bir yer ve erken çıkışımda yasak çok saçma bir gerekçe sunuldu açıkçası bende size bir şey soracaktım doğumdan sonra ne kadar süre bebeğinizin yanınızda kalıyorsunuz , aslında ben doğumdan sonra ki ilk 1 sene çalışmak istemiyorum ama iş yerine çıkış işlemleri için dogumdan ne kadar sonra çıkış işlemleri yapılıyor bilgili annneler cevap verirse sevinirim ✋🏻
missengineer Dilantrkmn merhaba, doğumdan sonra önce analık izni, sonra yıllık izin, sonra şirket izin verirse toplu süt izni, sonra da ücretsiz izin alınabiliyormuş sırasıyla. Ben de şirketimden öğrendim. Ücretsiz izniniz bitince işten ayrılabilirsiniz.
Sirius0 Dilantrkmn ben toplam 9 ay kullanıyorum bebeğim 9 aylıkken başlayacağım .6 aya kadar ücretsiz izin kullanma hakkınız var
Rose91 SayeMom bende saglik calisani olduğum icin bu pandemide risk almak istemedim 32 de calisamaz aldm iyikide almisim diyorum cunku artik insanlara olan sabrım kalmadi ellerim son aylarda odem toplamis sinirli bir insan olmusum yani kisiden kisiye degisior tabi canim…
SayeMom AsminMoms eğer 32.haftada analık raporu açtırmaya gitmezsen direk hastalık diye açılır ve sen 34 yada 35 te gidip rapor açtırırsan o haftadan itibaren analık iznin başlar. Eksik olur günün buda senin için kötü olur onu demek istedim😂
SayeMom AsminMoms 32.haftada git çalışabilir al, sonra gebelikle alakası olmayan bir doktora gidip o şekilde rapor alırsan analık raporundan o süreler düşmez, atıyorum fizik tedaviye gidip bel ağrısı için rapor aldın bu süreden düşmez ama mide bulantısı bebekle ilgili bişey oldu analık iznindeyken 32.deyken açtırdığın rapordan bi kere daha rapor yazdırdın o düşer işte süreden
Kado87 SayeMom ben dayandim 37ye kadar persembe ciktim dogumdan sonra 1 gun bile kiymetli dayanabldigin kadar dayan dayanamazsan alirsin calisamaz raporunu
SayeMom Kado87 galiba böyle yapacagım ama beni kar kış soguk korkutuyor birde korona varken grip falan olursam çok kötü olur doğuma yakın
Kado87 SayeMom ay ben oldummmmm evde bebegim var 2 yasnda ondan bulastii aman allahim mahvoldum hala oksuurorm burnum tikali son 10 gunum doguma kara kara dusunuorm sogukta hastalanmazsin yeterki virus kapma maskeni tak insanlarla cok muhattap olma bu sure iicnde
demirmommm Cidella bende öyle yapmayı planladım bakalım artık risk çünkü çalışmak zaten aşırı yoruluyorum
Zeyno93 AsminMoms heyet raporunu geçtim alacağınız 2günlük istirahat raporu veya alacağınız yıllık izinler bile doğum sonrasına aktarılmaz
mekutlu12 SayeMom bu çalışabilir raporu 32. Haftaya girince mi alınıyo yoksa bitirince mi günü çok önemli mi 😅 ben şu an 31+0 oldum da yardımcı olur musunuz ?
Ylzknn SayeMom ben öğretmenim her gün sürekli ayaktayım merdiven in çık sürekli çocukların içinde hareket halindeydim. 34. Hafta oldum aslında işe gidince ödemim filan azalıyor evde kalınca ellerim ayaklarım çok şişiyor. Hareket iyi geliyor . Benim üç haftam kaldı izne gün sayıyorum diyebilirim çalışmak iyi ama gitmek istemiyorum nedense. İş beni yormuyor ama ne bileyim izne az kaldı hemen ayrılmak istiyorum.
asenacicek Ylzknn magnezyum kullanıyor musun? Benimde ayağım uyuşuyor kramp giriyordu suya atılıp içilen magnezyum vitamini içince bir süre sonra geçti.