Happy_001
Canım sağlıkla kavuşun inşallah benimde 10 aralıkta nasipse 3. Doğumum olucak🤭
Hiç korkma ☺️ Çok çabuk bitiyor başka şeyler düşün ameliyatta ben öyle yapmıştım ikincide çok rahat geçmişti ilk te hiç bir şey bilmediğim için tedirgindim ama sen öyle olma bana söyleyen olmamıştı 🤭 belden iğneni yapacaklar önce sonra seni ameliyat masasına yatıracaklar zaten bacaklarını hissetmemeye başlıcaksn o arada sonta yı takıyorlar senin önüne perdeyi çekiyolar başında sürekli bir hemşire oluyor sana damar yolundan ilaçlar veriyor panik olma 😂 ben ilkinde baya kadına eziyet olmuştum ne verip duruyorsun sen bana diye 😂😂🤣😂 ondan sonra zaten anlamıyorsun bi bakmışsın bebişin çıkıvermiş bebiş çıktıktan sonra panik olma diye sakinleştirici veriyorlar o arayı Kısa süreli hatırlamıyorsun 😂🤭 sonra bi bakmışsın çıkarmışlar 🤭 doğumdan sonra yatağının kesinlikle başını yüksek tut dümdüz yatamıyorsun çünkü , kendine gelmeye başlayınca ağrı vuruyor biraz ama çok uzun sürmüyor sürekli ağrı kesici yapıyorlar bol bol yürümeye bak nescafe götür yanında sade baş ağrın olmaması için :))) böyle canım stres insan oluyor çok normal ameliyat sonuçta inşallah sağ Salim girip çıkarız ☺️🙏