Medineyigittt Jan91 yani progestron kullanmam gerekiyor di mi ben doktora sorduğumda öyle bir ilaç yok dedi 😒
Jan91 Jan91 🤣nasil yani, oyle birsey yok, progestan zaten kadinlar da olan progesteron hormonunu artıran bir takviye, hamilelikte bu hormon bebegin tutunmasini sagliyor, bu doktoru ben begenmedim
Ceyduygu Medineyigittt Benim bir önceki gebeliğim de düşük yaptım şimdi ikizlere hamileyim başta banada vermedi doktor çünkü bir risk yoktu daha sonra içeride kanama başlayınca verdi. Yani risk yoksa vermemesi gayet normal
Medineyigittt Ceyduygu çok kafam karıştı ya biri vermesi lazım diyor biri gerek yok diyor ben doktorumu değiştirdim haftaiçi o doktora her şeyi soracağım inşallah çok sağolun bilgilendirdiğiniz için 😊
Gizemin-minnakI @Medineyigittt inşalah Rabbim kucağına almayı nasip eder canım benim . Ama korkma bir kere Öyle oldu diye yine olmak zorunda değil. Ama düşük tehlikesi varsa alttan muayNe tetikliyor maalesef . Normalde zararlı değil bende hamileyken alttan muayNe oldum. Yine de bi doktora daha git İçin rahat olsun
Medineyigittt Gizemin-minnakI Amin inşallah kuzum cümlemizin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur hep dua ediyorum🤲🏻. Başka doktora gideceğim haftaiçi inşallah. Evet 3 ay önce düşük yaptığımda kahverengi akıntı geliyordu sadece alttan muayene edince kan gelmeye başladı eşime de demiştim hatta o tetiklemiş olabilir hayırlısı böyleymiş diyelim. Rabbim birtane daha nasip etti inşallah sağsalim kucağıma almak nasip olur
Mucizem_211 Medineyigittt değiştirin tabikide benimşükürler olsun 22+4 olduk dahada progestan fitil kullanıyorum günde 2tane 4aya kadarda progestan iğne yapıyordum düşük tehlikeniz varsa mutlaka size verilmeli