Miray8 Kızlar 23 hafta 4 günlüğüz dün doktora gidince bebeğin kilosu 711 gram çıkrı doktor bebek iri dedi bende ne bileyim sevindim, doktor da iri bebekte iyi değil ideal olmalı dedi sizinki bu aylarda kaç gram acaba
Fnen Miray8 doktorunuz normal doğum yanlısı olduğu için öyle söylemiş olabilir diye düşünüyorum, yani çünkü sırf bebek kilo alsın diye çok yiyenler var bu dönemde, belki onun önünü kesmek için böyle söylemiştir
Ebeyim Miray8 gebelikte şeker hastalığı gestasyonel diyabet olan anneler iri bebek olur doktorunu dinle eğer genetiğiniz çok iri değilse ileri tetkikleri ihmal etmeyin
Ada_kacira Miray8 benimde aynı hafta aynı gün 663 gr dı canm yeni 24 haftalık oldum doktor hiç bişi demedi ultrasonda da gram oynayabiliyor siz stres yapmayın bence aramızdaki gr farkı da çok değil
ozgee12345 Bende detaylı ultrasona gittiğimde bebegm 700 gr çıktı, 1 hafta gelişimi önden gidiyormuş maşallah. Ama hiç böyle soylemedi. Bende şuan 23+5 im. Hiç canımı sıkma bence şuan
Miray8 ozgee12345 peki detaylı ultrason da saçları oluşmuş muydu ben saç gibi bişeyler gördüm ama acaba gerçekten saç mıydı ☺️
B1983 Ben 22 haftamda yaptirdim 480 gr 28 cm.masallah boyu uzun dedi.Belki doktor normal dogum acisindan demistir.zor olur diye.bebegin erkekmi buarada
Miray8 B1983 yok benimki kız ama dediğin gibi doğumun zor olur diye onu da belirtti o yüzden dedi sanırım
Miray8 Ebeyim bana çok protein ağırlıklı beslenmişsin dedi ama ben etten tavuktan hamilelikten sonra tiksindim yani ama dediğiniz gibi genetik olabilir
Sermec27 Miray8 şeker olabilir ya da iri bebek olunca normal doğum zor oluyor bu yüzden öyle demiştir şeker yüklemesini ihmal etmeyin
Sedefavc Hamilelikte genelde iri bebek önden çok giden bebekler doktorlar için her zaman risk teşkil eder bir hastalık mı var annenin şekeri mi var gibi. Normal standartlarda ilerlemesi en sağlıklısı. Ama genetiginiz önemli tabi böyle durumlarda
minikkoalaa Miray8 Ya hamileliğini yaşa doya doya aynı devam et ye iç. Bizi de korkutuyorlardi halbuki yengem çok normal besleniyordu. 4 yıl Önce abimlerin bebeği oldu. 5.5 kilo doğdu. Şekerden şüphelenmemek adına 3 gün kuvezde kaldı çıktı şimdi minnoş normal kiloda tatlı bir kız 💕
Hanifebolat34 Bende hep kilolu doğum yaptım genetik yapı ile alakalı bazilarinin sorun olacak bir durum yok tek sıkıntı sezeryan oluyorlar🤷
Piraye2021 Miray8 Miray8 benim bebeğim de 26 da 950 gr dı şimdi nasıl bilmiyorum şeker yüklemesi yapıldı normal çıktı bebek iri dedi dr ve bende takıyorum günlerdir. Ayrıca evet imom kullanıyorum sizde mi kullanıyorsunuz
Fnen Miray8 amman olabilir öyle şeyler, bir ay önden gider bir ay uyumlu gider hep böyle giderse de normal doğum değil sezeryan olursunuz bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alın da diğer şeylerin bir önemi yok bence