Lale1234 ayse12211 Bitkisel şeyler deniyorum sürekli başka da bişe yapamıyorum doktora gittim hamilesin dedi yolladı
ayse12211 busra5501 ben daha önce kovid olmuştum. Ama hiç bu kadar ağrım olmamıştı. Bu çok farklı çok aşırı ağrım oluyor
busra5501 ayse12211 benim ağrım yok çok geçmiş olsun size acil şifalar versin Rabbim. Acilde serum taktırsanız aslında
Crn_32 ayse12211 aynısı bende de var canım birde ben dogum haftasındayım Doğum başlasa etse benim dogurcak halim kalmadı bogazım okadar acıyor ki ne yemek yiyebiliyorum ne dinlenebiliyorum ağrıdan bişey yapamıyorum Allah yardımcımız olsun zor
1Ezgiii ayse12211 bende 37 haftalık hamileyim 2 gun önce aynı senin gibiydim .. zencefil bal limon yaptım içtim uyumadan da bi parol aldım gece beni baya terletti sabaha turp gibiydim
Dae ayse12211 bende hem boğazlarım.kotu hem burnum tıkalı ama hasta değilim sadece burnum.bogazim sanirim hormonlar ile alakalı öyle okumuştum bir yerde.ben nana limon ıhlamur sicak suya bal limon böyle şeyler içiyorum hep.
ayse12211 Dae bende bi kaç gün önce diyordum ki hormonlardan kaynaklı burnum kapalı. Ama meğer bu hastalığı kapmışım.
Zeyneb12 ayse12211 benim 5. Günüm gripte. Geceleri su terin içinde kalıyorum halsizliğim oluyor öksürüğüm de var yavaş yavaş geçiyor. Bol bol dinlen beslenmeni bırakma. İştahım yok ama zorla yiyorum
ayse12211 Zeyneb12 inşallah benim de geçer. Yarın test yapacaklar eğer şüphelendikleri enfeksiyon çıkarsa beş günlük bi tedavi varmış ona başlayacaklarmış 😣
Umudumsun22 ayse12211 Boğaz spreyi vermedi mi kadın doğumcuna ulaş immuneks diye bi Boğaz spreyi verdiler bana 12 haftalığım Boğaz ağrısına cok iyi geldi
ayse12211 Umudumsun22 hayır hiçbir şey vermediler. Sürekli sıcak şeyler içmemi bol bol C vitamini almamı söylediler