ayse12211 32 haftalık hamileyim. Çok kötü boğaz ağrısı yaşıyorum nasıl bi ağrı olduğunu anlatamam size. Nefes alamıyorum o kadar kötüyüm ki. Hastaneye gittim bebeğin kalp atışları iyi dediler hiçbir şey yapmadan gönderdiler. Ama ben çok kötüyüm. Grip değil başka birşey bu 😔
iki_bal_annesi58 ayse12211 geçmiş olsun canım covid testi de ki yapmadılar hiç başka bir hastaneye git bence
Zeyneb12 ayse12211 olabildiğince bol sıvı tüket boğazın kuru kalmasın. Şu an bende de var endişelenme sakin ol geçecek
PrensesFiona ayse12211 zencefille balı karıştır ye canım çok iyi geliyor. Bol bol meyve ve sıvı tüket. Sarımsak soğanı eksik etme. Doktor bir ilaç vermediyse doğal yolları dene. En kısa zamanda iyileşirsin inşallah.
ayse12211 iki_bal_annesi58 hayır pazartesi gidecem başka bi test yapacaklar. Şu an başka bi viral enfeksiyon varmış. Ondan şüphelendi ama haftasonu olduğu için yapamadılar. Pazartesi gidip yapacam ama çok kötüyüm pazartesi gününü nasıl bekleyecem bilmiyorum.
ayse12211 Zeyneb12 sürekli limonlu sıcak su içiyorum. İnşallah faydasını görürüm. Sen iyi oldun mu? İyi olduysan nasıl atlattın?
Zeyneb12 ayse12211 benim 5. Günüm gripte. Geceleri su terin içinde kalıyorum halsizliğim oluyor öksürüğüm de var yavaş yavaş geçiyor. Bol bol dinlen beslenmeni bırakma. İştahım yok ama zorla yiyorum
Mery_mery Karışım iç, ılık su,bal,sirke,limon,tarçın boğaza çok iyi geliyo günde 3 kez iç ,bana hep iyi gelir
busra5501 ayse12211 başka bir sempotm varmıydı pek. Dün başladı bende kuru kesil bir öksürük Baska bişi yok neyin nesi bu anlamadım ya sinirim bozuluyor çok geçmiş olsun
Bankacianne34 ayse12211 Çok geçmiş olsun 39 haftaligim 1 buçuk ay önce ağır grip geçirdim. Kanimda enfeksiyon çıkmıştı Augmentin içtim ama onun dışında yaptıklarımı yazayım. Sabahları bal,karabiber,zencefil ve 2-3 damla limonu macun yapip yedim boğazıma resmen yaktı ve temizledi çok iyi geliyor. Hamile olduğumuzdan bitki çayı icilemiyor ama günde 1 bardak limonlu ballı ıhlamur ictim. Ihlamur dışında yeri geldi ılık suya limon sıkıp içtim ama boğazımı hiç boş bırakmadım hep biseyler içtim. Ve olabildiğince az konuş yat dinlen uyu sıcak çorba iç şimdi portakal ve mandalina da çıktı onlardan ye. Çok ama çok geçmiş olsun
ayse12211 Bankacianne34 çok sağol söylediklerinin hepsini bugün yapacam. Bende tüm gece limonlu ballı sıcak su içtim.
ayse12211 Mery_mery şimdi limonlu ballı su içiyordum siz söyledikten sonra sirkede kattım içine. İnşallah faydasını görürüm
ayse12211 busra5501 kuru öksürük ama sesim çıkmıyor. Sesim kısıldı. Ve git gide kötü oluyorum. Saatler ilerledikçe boğaz ağrım artıyor
busra5501 ayse12211 kovit olmaktan korkuyorum iki aşım var biontec bir ay önce oldum :(( düne göre aynı boğazım kötü olmamış ama sanki bişi takılıyor gibi kesik bir öksürük var. Grip değilim hastada değilim banyo yapıp yürüyüş yapmaya çıktım üşüttüm mü acaba diyorum offf çok zor hamile olmasam düşünmicem. Bu arada ıhlamur ayva çekirdeği kırmızı elma kabuğu kaynatım bal ve limon sıkıp içtim o çok iyi geldi bana
ayse12211 busra5501 ben daha önce kovid olmuştum. Ama hiç bu kadar ağrım olmamıştı. Bu çok farklı çok aşırı ağrım oluyor
Lale1234 Aynısı bende de var 28 haftalık öksürük boğaz gıcıklanması özellikle sabaha karşı hiç durmadan öksürük başlıyor bu şekilde sezeryana girsek dikişlerimiz patlar öksürükden
Crn_32 ayse12211 geçmiş olsun bende de var birkaç gündür son haftdayım bi aydır mide yanmasıla başa cıkmaya calışıyordum şimdi bu çıktı sizin belirtiler tam olarak ne benimde bogazım da ağrı var öksürünce canım yanıyor bogazımda sanki bişey var yutkunamıyorum sabaha kadar uyumadım yine bende acile gidiyim diyorum bişey yapmıyorlarmı doktorlar
ayse12211 Crn_32 ben acile gittim sadece ultrasondan baktılar. Ve nst ye bağladılar. Bebek iyi diye beni eve gönderdiler. Bende aşırı kuru öksürük var. Sesim kısıldı hiç konuşamaz hale geldim. Daha önce korona olmuştum solunum sorunu hiç yaşamadım ama bu öksürük nefesimi kesiyor. Hiç uyuyamadım. Uzanınca boğulacak gibi oluyorum. Hayatımda yaşamadığım kadar şiddetli boğaz ağrısı yaşıyorum. Boğaz ağrım kulaklarıma vuruyor.
Crn_32 ayse12211 aynısı bende de var canım birde ben dogum haftasındayım Doğum başlasa etse benim dogurcak halim kalmadı bogazım okadar acıyor ki ne yemek yiyebiliyorum ne dinlenebiliyorum ağrıdan bişey yapamıyorum Allah yardımcımız olsun zor