Melis77 deletedmom27371 maşallah ne güzel kilo vermişsiniz o azim sizde varken zaten doğumdan sonrada yine zayıflarsınız merak etmeyin 🥰
hamisanne_63 Melis77 hamilelikten nefret ediyorum nefret ediyorum nefret ediyorum o dereceee🤦🏼♀️ 9 ayı acilde geçen her sabah kusan kadın nasıl sevsin hamileliği ahh🥺
Kadereymn hamisanne_63 ah bu benn🤦♀️🤦♀️😒peki doğurdunuz mu şimdi. Birde doğurduktan sonra "keşke karnımda dursaydı diyeceksin "diyenler yok muuuuuu😏😏😏
DemetF Melis77 rahat giymeyi seven biriyim ben dar kiyafetlerden agir seyleri hic giyemem.53 kg mu ozledim incecik belimi kucucuk ic camasirlarimi esortmanlarimi ozledim.patlayack gibiyim suan ne yatabiliyorum be kalkabiliyorum 🤦🏻♀️
Melis77 DemetF ben de hamile kalmadan önce 53 kiloydum şimdi fotoğraflara bakıp allahım ne kadar zayıfmışım diye iç geçiriyorum sağlıkla bebişlerimize kavuşalım da sonra hemen yine verelim kiloları 🤲🏻😀
Lavantakokusu Melis77 DemetF al benden de o kadar. Pantolonlarımı giymeyi özledim 50 kiloyla hamile kaldım şu an 63 kiloyum hiçbiri olmuyor hamile taytıyla geçirdim son aylarımı neyse ki son 20 gün kavuşmaya bebişime 😌
hamisanne_63 Melis77 hayır bitmedi DHA maalesef 🤦🏼♀️ İkinci hAmileliğim bu ilkinde ne yaşadıysam iki katını yaşıyorum şuan bebekten de hamilelikten de gerçekten soğudum anlatamam 😒
Melek1111 hamisanne_63 sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende aynıyım .Sanki hamile gibi değil de hasta gibi hissediyorum aylardır geçmeyen bi hastalık gibi
Nihalinci hamisanne_63 kesinlikle bende öyle 2. Daha rahat olur dediler fakat ilk günden 28.haftaya kadar aşırı kötü geçti bir günüm iyi geçmedi 40. Haftaya kadar sürecek kesin😞
Mmmelzo Rahat bir şekilde yatakta yatıp uyumak ve kot pantolonlarımı giymeyi o kadar çok özledim ki başkalarında görünce içim gidiyor birde midyeee yemek istiyorum 😢😢
Yagmurdgdgn13 Melis77 düzenli uykuyu ağrısız sızısız günlerimi yüzüstü uyumayı ve en çok da gzl gzl kıyafetlerimi giyip gezmeyi özledim