Melis77 Kızlar hamileliğimin başlarında herşey normaldi hamile olduğumu bile unutuyordum. Şimdi 33+2 oldum karnım gitgide şişiyo ve o kadar uzun zamandır özlediğim şeyler var ki mesela crop üstlerle mom jean giymek 😍 siz ne yapmayı özlediniz ? 🐥
oguzweannesi Melis77 valla kısıtlama olmadan yemek yemeyi ve hareket etmeyi özledim 😂 gebelik şekeri var diyete girdim . Bel ağrıları sırt ağrıları da hareketlerimi kısıtlıyor o yüzden en çok bunları özledim hiç bir yere gidemiyorum 🙄 Bal oğlanla sağlıkta kavuşayımda bunlara tabiki razıyım yeterki o iyi olsun 💙😍
deletedmom87894 Melis77 fıttır fııttır gezmeyi😂😂şimdi arabaya binsem acayip karnım ağrıyor hiç biyere çıkasım gelmiyor az yürüsem yoruluyorm
AdenEva Melis77 bende yüksek bel pantolonlarımı göbeği açık üstlerimi ve istediğim gibi delice hareket edebilmeyi özledimmmm. Düşünmeden istediğimi yiyip içebilmeyi arada eşimle kafa dağıtmak için gece bi mekana gitmeyi özledim. Yüz üstü uyumayı özledim 😭😭
Melis77 oguzweannesi inşallah canım sağlıkla doğsun sen de iyi ol bide aşermeler falan varken diyet yapmak zorunda olman çok zor bişey atlatırsın bi an önce bu günleri de sen yine de hamileliğinden keyif almaya çalış canım 🌸
Sevinc1987 oguzweannesi ayni sekildeyum baslarda 5 ay kutum bulanti vs yiyemedim sonrda seker basladi diyetten yiyemiyorum ne yesem yükseliyot sanirim hic birseyi özlemeyecegim ve cok yorgunum nefes alamiyorum 34 haftaligim sabir diliyorum kendime az kaldi diyorum inslah bi kicagima alsam 🤲🏻🤲🏻😂
oguzweannesi deletedmom87894 ayşşş aynı ben bir adım atmaya korkar oldum dışarı 😂 arabaya binmek başlı başına eziyet oldu
deletedmom87894 oguzweannesi öyle vallahi benimki rahatlığına çok düşkün galiba 5 dkkalık yola bile ağrıtıyor😂
Aslhn12 Yatakta Rahat rahat sağa sola dönmeyi yüz üstü yatmayı özledim düzgün yürümeyi özledim midemin yanmadığı, vücudumun kaşınmadığı günleri özledim..
QueenMommy Aslhn12 Kaç haftalıksınız kaşıntınız varmıs bendede oluyor doktorum karaciğer enzimlerine baktı temiz çıktı normal diyor ama ben kaşıntıdan duramıyorum
Melis77 AdenEva dimi yaa bebeği ailene falan bırakıp yine dersiniz mekanlara canım kendini çokta sınırlamazsın ama hamileyken olmuyo işte 🤷🏼♀️
Sinemince AdenEva tamamen aynı şeyler hepsini çok özledim arada diyorum oğluşum doğsada hepsini yine yapabilsem diye ama aynı saniyede bu düşünceden vazgeçmiş buluyorum kendimi ne kadar zor da olsa hamişlikte çok güzel ve doğum yaptıktan sonra bu günlerimizide özleyeceğiz en azından bn özlicem 🥰🥰🥰
oguzweannesi deletedmom87894 ahaha aynı valla o ağrılarım iyi biliyorum hastane dışı bir yere gidemez oldum oraya bile bir stresle gidiyorum yine ağrılarım başlayacak diye 😂😂 kendisi tembel zaten benide tembelleştirdi
oguzweannesi Melis77 sorma valla neler yemek istiyor canım ama maalesef yiyemiyorum bir çok şeye elveda demek zorunda kaldım razıyım yinede tek sağlıklı olsun zamanında gelsinde diyorum . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun zor ama çok güzel şeyler 💙🙏
F_ATMA Miniğimin hareketlerini özlüyorum en çok alışmışım onun içimde hareket edişine daha 5 günlük alyam 🤭
deletedmom27371 Melis77 ben önceden kilolu bir bayandı 80 kilo falandım düğünüm için diyet yaptım 51 e kadar düştüm daha istediğim şeyleri giyemeden hamile kaldım 🙊 umarım doğumdan sonra da aynı fiziğime dönebilirim😂 gerçi bebeğim sağlıklı olsun da bir şekilde eski halimize döneriz inşallah 😂
Melis77 deletedmom27371 maşallah ne güzel kilo vermişsiniz o azim sizde varken zaten doğumdan sonrada yine zayıflarsınız merak etmeyin 🥰
Cemre07 adsmom kimseye söyleyemiyorum tuhaf karşılıyorlar yok canım diyorlar ama o kadar özledim ki 😢 gerçi şuan kokusundan midem bulanıyor ama özledim işte